moc moc vas prosim napiste sem niekto navod ako sa daju peniaze z alertpay poslat na ucet do banky (ak sa daju) neviem nato prist a ja anglicky neviem tak vas prosim
Cafte, prosim , chcem vediet na isto kolko si mam naklikat penazi, ak :
Si chcem previest peniaze na paypal, - tj. kolko mi utrhnu
Potom si chcem kupit CS 1.6 Steam za - $9.95
Neviem ci paypal si strhava aj za posielanie penazi,
Tak chcem vediet kolko presne naklikat, nie ze mi bude chybat zopar centov a budem musiet znovu mesiac klikat...
dakujem
D4rTh napísal:Cafte, prosim , chcem vediet na isto kolko si mam naklikat penazi, ak :
Si chcem previest peniaze na paypal, - tj. kolko mi utrhnu
Potom si chcem kupit CS 1.6 Steam za - $9.95
Neviem ci paypal si strhava aj za posielanie penazi,
Tak chcem vediet kolko presne naklikat, nie ze mi bude chybat zopar centov a budem musiet znovu mesiac klikat...
dakujem
ak klikas na bux.to, mozes si dat vyplatit peniaze az ked prekrocis limit 10 dolarov... pokial viem, paypal ti nic nestrhne, takze sa nemusis obavat. ale pre istotu by si mohol naklikat trochu viac, ja som potreboval tiez len 10 a naklikal som az 15
digo napísal:ak klikas na bux.to, mozes si dat vyplatit peniaze az ked prekrocis limit 10 dolarov... pokial viem, paypal ti nic nestrhne, takze sa nemusis obavat. ale pre istotu by si mohol naklikat trochu viac, ja som potreboval tiez len 10 a naklikal som az 15
No, vies , nechcem aby mi chybalo zopar centov, lebo fakt vyplacaju az po 10 dolcov, a klikam to sam, nemam referalov nic... tak si chcem byt na istom, lebo klikam iba pre steam