pingus napísal:Delinquent Habits su francuzi? Sak oni robia latino/chicano rap. Podla wikipedie su dvaja z troch clenov mexicania(tretieho narodnost som nenasiel). Aby som nebol mimo temy, tak Sniper, Mafia K1 Fry
ak je to pravda ospravedlnujem sa
nwm po com spievaju.. tu je text
asi po vselijako.. no asi ma zmylilo ze to bolo v TAXI
Šu-Do napísal:skupiny sa pocitaju ? Delinquent Habits
Delinquent Habits su francuzi? Sak oni robia latino/chicano rap. Podla wikipedie su dvaja z troch clenov mexicania(tretieho narodnost som nenasiel). Aby som nebol mimo temy, tak Sniper, Mafia K1 Fry
Strix napísal:hlavne ma zaujimaju taky, co spievaju po francuzky a este lepsie ak by to boli spevacky
tak ja ti odporucam aby si si pozrel a vypocul Carlu Bruni - je to byvala modelka, ktora sa vydala cestou spevacky, vie hrat na gitere a tusim sa sklada vlastne pesnicky , spieva po francuzsky aj po anglicky , nahodne co som nasla na youtube dala som sem .
Presne mojich obľúbencov si napísal A chanson je pecka vec.. Ešte by som doplnil nejakých francúzskych jazzistov a chansonierov: Daphné, Jacques Louissier, Dee Dee Bridgewater a veľa ďalších....
Vesper napísal:Presne mojich obľúbencov si napísal A chanson je pecka vec.. Ešte by som doplnil nejakých francúzskych jazzistov a chansonierov: Daphné, Jacques Louissier, Yvonne Sanchez, Robert Balzar, Dee Dee Bridgewater a veľa ďalších....
Yvonne Sanchez - ona ma francuzske korene ?? a Robert Balzar ? to je cesky kontrabasista ... ale mas pravdu, ze sa obaja venuju aj jazzu.
bell napísal:Yvonne Sanchez - ona ma francuzske korene ?? a Robert Balzar ? to je cesky kontrabasista ... ale mas pravdu, ze sa obaja venuju aj jazzu.
Aha nočná demencia Som si už iba tak spomínal kto má francúzske názvy pesničiek Samozrejme že Balzar je Čech a Yvonne je mylím napoly Poľka napoly Kubánka