ipod, itunes- nazvy priecinkov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zruto
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

ipod, itunes- nazvy priecinkov

Príspevok od používateľa zruto »

mam problem... skopirujem si priecinok z MP3 do itunes a potom do ipodu lenze v pc sa ten priecinok vola APHEX TWIN ale ked je v ipode tag tam to uz je new artist (60) ... preco to robi ? alebo neda sa to tam nejako premenovat? :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

zrejme ti zobrazuje ID3tag..
mozes ho zmenit vo vlastnostiach... alebo cez winamp.. alebo cez nejaky ID3tag prog
midiam
Medium Expert
Medium Expert

Re: ipod, itunes- nazvy priecinkov

Príspevok od používateľa midiam »

zruto napísal:mam problem... skopirujem si priecinok z MP3 do itunes a potom do ipodu lenze v pc sa ten priecinok vola APHEX TWIN ale ked je v ipode tag tam to uz je new artist (60) ... preco to robi ? alebo neda sa to tam nejako premenovat? :(
mozes to premenovavat priamo v itunese oznacis so skladby iterpreta stacis prave tlacidlo na mysi a das get info objavy sa ti tabulka a vypisujes
zruto
Light Expert
Light Expert

diky

Príspevok od používateľa zruto »

diky a ete mam taku otazku ze ci si tam mozem vytvorit vlasne priecinky trebars 1 , 2, atd a do toho ze by som si triedil hudbu...
midiam
Medium Expert
Medium Expert

Re: diky

Príspevok od používateľa midiam »

zruto napísal:diky a ete mam taku otazku ze ci si tam mozem vytvorit vlasne priecinky trebars 1 , 2, atd a do toho ze by som si triedil hudbu...
v itunese mozes aale asi iba takym sposobo ze si tam nahras hudbu a urobis to takym sposobom akym som ti napisal ze to premenujes
Napísať odpoveď