problem s pravym okom
problem s pravym okom
heh neviem ci to sem patri ale videl som uz tu temy na ot ze ci s hentym alebo tamtym treba ist k lekarovi. Mal som davnejsie uraz z okom, heh raz navianoce som drzal drevenu palicu a omylom si tym dr*ol do oka. tak som isiel k ocnemu a ukazalo sa ze mam poskrabanu rohovku...tak som si to dva dni odlezal v posteli s kapkami do oka. a problem? uz to mam dlhsie a som z toho trochu zmeteny. ked sa pozeram trebars do svetla tak sa mi na pravom oku ukaze hruba daco taketo:
O .
teda ten kruh je taky priesvitny a pohybuje sa s rytmom mojho oka, kam sa pozriem uz je tam tiez. a v hornej casti oka v pravo sa mi zobrazuje taka mala cierna gulicka trasuca sa ako mucha. Ale nie vzdy..niekedy to nevidim. ale skoro furt to tam zazrem a neviem co si mam o tom mysliet. Uz to mam dlho, u lekara som este nebol...a nijak zvlast som tomu pozoronost nevenoval. Ale teraz mi to uz trochu zacina vadit...a teda co by ste robili vy?? k ocnemu? Alebo ja nvm....skuste povedta co by ste robili vy.
O .
teda ten kruh je taky priesvitny a pohybuje sa s rytmom mojho oka, kam sa pozriem uz je tam tiez. a v hornej casti oka v pravo sa mi zobrazuje taka mala cierna gulicka trasuca sa ako mucha. Ale nie vzdy..niekedy to nevidim. ale skoro furt to tam zazrem a neviem co si mam o tom mysliet. Uz to mam dlho, u lekara som este nebol...a nijak zvlast som tomu pozoronost nevenoval. Ale teraz mi to uz trochu zacina vadit...a teda co by ste robili vy?? k ocnemu? Alebo ja nvm....skuste povedta co by ste robili vy.
si nepredstavuj hned kybel hliny... su to dajake mikrocastice, povrch oka nmoze byt stopercentne sterilny kedze sme v prostredi kde je vzduch a tak mame na oku tento neskodny maras, kedze oko ma skvele rozlisenieSchYzo napísal:uh a tie necistoty nemozu privodit zapal?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
kolko pixelov?mi-chau napísal:si nepredstavuj hned kybel hliny... su to dajake mikrocastice, povrch oka nmoze byt stopercentne sterilny kedze sme v prostredi kde je vzduch a tak mame na oku tento neskodny maras, kedze oko ma skvele rozlisenietak to pri urcitom rozostrovani zbada.
nepojdem k ocnemu asi. naco? nevadi mi to. to len vtedy ked sa nudim tak sa zamyslam nad roznymi vecami atd. a moze to byt psychicke aj. ked sa odreagujem, tak nicn evidim a zijem normalne. to prave oko je asi slabsie preto sa snazim omezit pobyt na kompe. Inak k tomu tvaru...vacsinou ak kukam do svetla a nie je to O. je to v tvare znacky STOP cestnej premavky a je to priesvitne. srandovne je aj ze nieco podobne som videl ked som sa pozrel v hre MAFIA do slnka...bolo tam vela takychto tvarov ale v hre. ze male velke atd
-
Hotwire
Addict
tvar znacky stopATOMIC napísal:nepojdem k ocnemu asi. naco? nevadi mi to. to len vtedy ked sa nudim tak sa zamyslam nad roznymi vecami atd. a moze to byt psychicke aj. ked sa odreagujem, tak nicn evidim a zijem normalne. to prave oko je asi slabsie preto sa snazim omezit pobyt na kompe. Inak k tomu tvaru...vacsinou ak kukam do svetla a nie je to O. je to v tvare znacky STOP cestnej premavky a je to priesvitne. srandovne je aj ze nieco podobne som videl ked som sa pozrel v hre MAFIA do slnka...bolo tam vela takychto tvarov ale v hre. ze male velke atd
nie zakal to nebude urcite. zakal sa prejavu inak. postupne prestavas vidiet az musis ist na operku. a ja este furt vidim! (raz,dva,tri). Aj ja ked som teraz u kompu to vidim, proste reaguje to na svetlo. intenzivne svetlo...a moja babka ma horsie. ona ma pred okom taku muchu co sa tak pohybuje...a neda sa liecit asi. a napokon je to aj dobre ked to vidis pri kompe:D sestuholnik ti hovori ze mas STOP od kompu

-
Hotwire
Addict
opakujem ja nevidim 6uholnikATOMIC napísal:nie zakal to nebude urcite. zakal sa prejavu inak. postupne prestavas vidiet az musis ist na operku. a ja este furt vidim! (raz,dva,tri). Aj ja ked som teraz u kompu to vidim, proste reaguje to na svetlo. intenzivne svetlo...a moja babka ma horsie. ona ma pred okom taku muchu co sa tak pohybuje...a neda sa liecit asi. a napokon je to aj dobre ked to vidis pri kompe:D sestuholnik ti hovori ze mas STOP od kompu![]()
-
peterkozel
Medium Professional