2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Theking napísal:s tym rozdielom ze teraz su o tom trochu "dokazy" ... Niburu, pozri si tie videa co psotol mistique stranku doazdu + akysi clanok.

+ tu su tiez velmi zaujimave informacie o planete x http://www.zetatalk.com

...akurat by ma mystique zaujimalo odkial mas tie roky, dal som to trochu hladat do googla a ziadnu legendu o temnom dni som nenasiel...
Osobne sa mi moc nepáči, že Nibur a veci okolo sumerov sa stavaju do tohto svetla. Vedecky vieme o tom velmi malo zatial a rovno vyrukovať s tvrdeniami, že 2012 bude koniec sveta - pripadá mi to ako snaha o diskreditáciu. 2013 si každý povie "aha ten nibur.. Ivo Benda predpovedal koniec sveta.."

-Pokial sa teda k tomu oficialne nevyjadrí sám Zacharie Sitchin, tak môj názor ostáva taký, ako som písal vyššie..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Suhlasim z t0m4s3
Berem to ako jeden z Hoaxov ... Ano nachadza sa v tom vela mystickych veci ktore zahadne sedia ale to neznamena ze 2012 je rok "spocitania"
To si rovno mozem vytiahnut zivotnu poistku ... a zariadit zivot tak ako keby mal o chvilu koncit ...

Aj tak ked ta planeta nahodou dojde a Bude to Cerveny trpaslik tak jedine co mozes spravit je zapalit si poslednu cigu ... Jeho teplo by aj tak vytvorilo nieco ako druhe slnko a to tu mozeme rovno zabalit ...

Ked to dojde tak to dojde ak tak sa nezachranis ... A ked to nedojde aspon si nebudem drbat hlavu o mur kvoli tomu ze Som sa "pripravil na smrt" a "smrt je v pi** na pive"
Ked sa ten problem naozaj objavi tak nic nespravis, niesme v Hollywoode ze tam poslu Schwartzeneggera ten tam polozi z raketou 60kTon Termojadrovu bombu a vysadi to a tym nas zachrani.

A btw polovica stranok okrem tej od Mystique su strasne hovadiny ...
Na vacsine fotiek je odfotena slnko a spolu s tym Chyba optik pri priamom zdroji svetla. Tzv Lens Flare ... Vsetci pisu ze to nieje lens flare ale kazdy jeden fotograf ti potvrdi ze to je ono ... lebo ma odlisnu vzdialenost od slnka podla uhlu pohladu na slnko ....
Hlavne ze tam nezabudli strelit napis NIBIRU IS COMING
WTF??
Pre toto milujem Film Team America ... najvacsi vysmech ale jedine co si zasluzia :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

bol by som zvedavy ci by si hrala salamistku keby ten koniec sveta naozaj bol :roll:
mi-chau
Darca
Darca

fizz napísal:nehrala, posrala by som sa od strachu. Ale teraz je teraz a myslim si o tom toto. Ked to dojde, mozno nazor zmenim.
niekto by sa posral, niekto raboval a znasilnoval.. :) kazdopadne by bolo zaujimave sledovat ten chaos, a vobec, myslite ze keby mal skutocne nastat koniec sveta ze by to preslo cez media? imo nie
//ano znasilnovanie a rabovanie :twisted:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Urcite nie ... mozno v Poslednej fazi
Vedia ze by to sposobilo Nekontrolovatelnu paniku ...

//Sheep pre teba konci svet ked ti vypnu prud a ty nebudes moct zapnut PCcko ... :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

mi-chau napísal:niekto by sa posral, niekto raboval a znasilnoval.. :) kazdopadne by bolo zaujimave sledovat ten chaos, a vobec, myslite ze keby mal skutocne nastat koniec sveta ze by to preslo cez media? imo nie
//ano znasilnovanie a rabovanie :twisted:
svet neskonci mozno tak vacsina civilizacie, svet nema koniec jak vo fyzickom tak v casovom ponimani :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Sheep napísal:svet neskonci mozno tak vacsina civilizacie, svet nema koniec jak vo fyzickom tak v casovom ponimani :wink:
koniec sveta je upne vyhladenie ludstva a o tom je tu rec, alebo poznas nejaky armagedon v ktorom prezije par ludi?
/a svetom rozumieme ten nas, tu hla na zemi :)
//v angline presnejsie End of days
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Moj nazor je taky ze neviem co si mam o tom mysliet, na jednej strane sa mi to zda zatiahnute za usi, ze v tak kratkej dobe ma prist apokalypsa, na strane druhej to pekne logicky sedi aj podla historie a faktov... Tazko povedat, ci to je pravda sa uvidi v r. 2009 ked ta planeta ma byt volne pozorovatelna... Na druhej strane si myslim ze ak ma dojst k apokalypse, media budu tie posledne kto bude o tom hovorit, uz len preto ze by to malo za nasledok celosvetovy kolaps a chaos...
Sheep
Addict
Addict

mystique napísal:Moj nazor je taky ze neviem co si mam o tom mysliet, na jednej strane sa mi to zda zatiahnute za usi, ze v tak kratkej dobe ma prist apokalypsa, na strane druhej to pekne logicky sedi aj podla historie a faktov... Tazko povedat, ci to je pravda sa uvidi v r. 2009 ked ta planeta ma byt volne pozorovatelna... Na druhej strane si myslim ze ak ma dojst k apokalypse, media budu tie posledne kto bude o tom hovorit, uz len preto ze by to malo za nasledok celosvetovy kolaps a chaos...
prosim ta co historicky sedi? ked nejaky prorok kazal koniec sveta tak je to pravda? :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Presne to iste som mu napisal. Jediny fakt v piatich videach je ten o pozorovani danej planety NASA, aj to ma hodnovernost znacne nahnutu..
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

nepoukazuje to iba na proroctva, co sumerske vypocty, maysky kalendar a galaticky rok ? Egypska biblia ?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak to si ma dostal, to su neuveritelne dokazne materialy. Hlavne Biblia a sumerovia. :roll:
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

31.07.2007 16:53
HOUSTON - Americká NASA údajne celé roky tajila prítomnosť mimozemskej lode na Mesiaci! Všetky učebnice píšu o Neilovi Armstrongovi, ako o prvej bytosti, ktorá sa dotkla povrchu našej jedinej obežnice. Nemusí to však byť pravda.

Člen posádky Apolla 11, ktorá 20. júla 1969 pristála na Mesiaci nemohol tušiť, čo sa na jeho odvrátenej strane nachádza. Zistila to až misia Apolla 15, ktorá nafotila neznámu technológiu ohromujúcich rozmerov. Je možné, že následná laboratórna analýza v strediskách NASA tieto skutočnosti potvrdila a vytvorila tak podnet k tajnej expedícii. Tá mala za úlohu preskúmať tento artefakt vrátane ďalších. Záznamy z týchto výskumov sa však nikdy nedostali von.

Až v máji tohto roku niekto na server YouTube.com odoslal unikátne zábery, ktoré pochádzajú z archívu utajenej expedície Apolla 20 a ide pri tom o utajované materiály NASA. Cieľom tejto misie zo 16. augusta 1976 bolo preskúmať odvrátenú stranu Mesiaca, konkrétne oblasť „ISZAK D“ neďaleko kráteru Delporte. Posádku mali tvoriť dvaja Američania - kapitán dr. William Rutledge, dr. Leona Snyderová a sovietsky kozmonaut Alexej Leonov, ktorý bol prvým človekom v otvorenom vesmíre.

To, na čo členovia posádky natrafili sa nesmelo dostať na verejnosť. Sú to informácie týkajúce sa záhadného kozmického plavidla, ktoré v tejto oblasti objavili. Dokazuje to aj prepis správy z nálezu: “……objekt je veľmi starý. Odbornou analýzou sa zistilo, že jeho vek sa pohybuje okolo 1,5 miliardy rokov. Krátery po dopadoch meteoritu a kopca prachu na jeho povrchu majú veľkú výpovednú hodnotu. Sú zaznamenané indície o tom, že plavidlo bolo preskúmané ešte skôr než človek vstúpil na povrch Mesiaca.“

Objekt má dlhý elipsovitý tvar a leží hneď vedľa kráteru. Je zaujímavé, že dve svetové veľmoci v období studenej vojny spolupracovali na rovnakom projekte, no ak išlo o plavidlo mimozemskej technológie, nie je sa čomu diviť. Investigatívny taliansky novinár Luca Scantamburlo zistil, že zábery na internet vložil jeden z astronautov údajnej misie Apollo 20, kapitán Rutledge. Dnes má 76 rokov, novú identitu a býva v Rwande. Kapitán v nich tvrdí, že ide o originálne nahrávky z povrchu Mesiaca, ktoré vyhotovila prísne tajná kozmická expedícia Apolla 20.

Scantamburlo je na základe onilne rozhovoru s Rutledgom presvedčený, že jeho svedectvo a zábery z Mesiaca sú vysoko vierohodné. Uznávaný novinár a odborník na UFO sa z rozhovoru dozvedel, že po poslednej lunárnej misii Apolla 17, na palube ktorej bol aj Američan so slovenskými koreňmi Eugene A. Cernan, pripravili USA a Sovietsky zväz ešte dva spoločné pokusné projekty, označené ako Apollo 18 a 19.

Celá záhada okolo Mesiaca však nabrala väčšie rozmery, keď medzi zverejnenými videami sú aj zábery na tzv. mesto, mimozemskú základňu, ktoré odborníci z NASA v tom čase vyretušovali z obavy úniku informácii. Svedkov a pamätníkov celého vesmirného projektu ubúda a kapitán Rutledge, ktorý po rokoch prehovoril cez internet očakáva, že do septembra tohto roku vyjde NASA s pravdou von.

Podľa neho čoraz väčší počet záznamov o spozorovaných "lietajúcich tanieroch" v poslednej dobe smeruje k zlomovému roku pre celé ľudstvo - 2012. Rutledge chce ďalšími dôkazmi o svojej identite a o tajných projektoch
NASA prispieť k hodnovernosti už zverejnených materiálov.
hmm co vy na toto?
Sheep
Addict
Addict

mystique napísal:nepoukazuje to iba na proroctva, co sumerske vypocty, maysky kalendar a galaticky rok ? Egypska biblia ?
biblia, galaticky rok, kalendar - vsetko su to veci vymyslene ludmi neviem ako mozu nejako suvisiet s koncom sveta

Dawn: dufam ze len sradnujes :D
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Obcas sa niekomu "upminded", vacsinou nejakym melancholikom podari dokazat resp.presvedcit o viac nez teorii dakej predpokladanej metafyzickej zalezitosti len preto, ze najde nejaku az detektivnu spojitost. Kruh sa zvacsuje pretoze myslienka je tajomne magicka (apokalipticky pritazliva), priaznivci sa tvaria ze vidia tu nekonvencu zmyselnost a hla, mame tu urcitou veriacou skupinou uznane "proroctvo". Cim silnejsie sa mozog niecim zaobera, tym viac tomu veri, pretoze ma hrdy pocit ze ho osvietilo a ma tu cnost nosit v sebe "chranenu pravdu". Ale aspon sa maju ludia cim zaoberat :wink: ..
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

Sheep napísal:biblia, galaticky rok, kalendar - vsetko su to veci vymyslene ludmi neviem ako mozu nejako suvisiet s koncom sveta

To bolo v bleskovkach
ja som len cakal reakcie :D

Kód: Vybrať všetko

http://www.bleskovky.sk/cl/13/166564/Neuveritelne-VIDEO-z-Mesiaca-NASA-roky-tajila-pravdu-
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:biblia, galaticky rok, kalendar - vsetko su to veci vymyslene ludmi neviem ako mozu nejako suvisiet s koncom sveta

keby si sa trochu zaoberal problematikou mayov, vedel by si ze ich kalnedar je matematicky velmi presny :!:
mystique napísal:keby si sa trochu zaoberal problematikou mayov, vedel by si ze ich kalnedar je matematicky velmi presny :!:
samozrejme odignoroval si aj toto
72 rokov má 1 galaktický deň a 360 galaktických dni x 72 = 25 920 rokov, ktoré má Platónsky galaktický rok/
a moderna veda - Galankticky rok ma presne 25 920 rokov (pozemskych) co trvdi aj moderna veda a tento galaticky rok sa konci prave v r. 2012. Takze asi tak nejak, ignorujes mayov a ich presnost je rovnaka ako presnost modernej vedy.... Videl si niekedy maysky kalendar ? Je to zazrak matematiky...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak to boli potom dobri davaci, ze zrobili kalendar do 2012, ved dalej uz nebude treba :-D
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

dawn: k tomu clanku asi len tolko - pravdepodobne ho pisali ti, co nejaky casovy usek predtym hlasili, ze clovek na Mesiaci vobec nebol a bol to podfuck :roll:

Tiez je zaujimave ako taliansky investigantivny reporter vypatral osobu, ktora ma inu identitu a jej identitu ihned prezradil - teda skor narusil, konkretne pobyt osoby a vek...

a do tretice, tato informacia bola vydana velmi kvalitnymi novinami - novym casom. uz aj to je dokaz, ze tento clanok je brak. keby to bola pravda, tak tento clanok sa objavi v casopisoch pre odbornu verejnost - napr. v jednom z najznamejsich v casopise Science.

nuz, konspiracne teorie nevzdelana verejnost konzumuje asi tak ako ja gratis sunkovu pizzu...

kedy uz konecne pochopite, ze Novy Cas, Plus 7 dni a podobne shitoviny maju asi taku vedecko vypovednu hodnotu ako tretia cenova kategoria v krcme? Dovolim si povedat, ze krcmovi filozofovia su natom lepsie, lebo ti maju vacsinou deti, ktore sa mozu zaoberat takymito zalezitostami a nieco doma zacuju, popr. nakuknu do vedeckej prace... btw kazdy vedec moze byt novinar, ale novinar vedec byt nemoze (maturita k vede nestaci...)
Sheep
Addict
Addict

mystique, cela matika je tiez len vymyslena a vyvija sa logickou postupnostou, keby nebol maysky kalendar do roku 2020 a nie 2012 tak skoncime v 2020? uz len to je somarina ze on konci v roku 2012 nechapem dalej asi nam uz kalendar nebude treba :D
vsetko je vymyslene a vzniklo vyvojom, casove jednotky, matika...
matikou je mozne opisat realny pribeh niecoho, ale neviem ako mohol niekto vymysliet vzorec urcujuci koniec sveta, to mohol prist dakto iny a vymysliet daco ine...ozaj nemozes zakladat na vypoctoch nejakych fanatikov, navyse neviem ako prisli nato ze 2012, o tejto veci mozes vzdy len teorizovat lenze ju nemozes prakticky overit preto si myslim ze je to cele nezmyslel :wink:
Napísať odpoveď