k teme: na PC z bojoviek toho vela nenajdes - mozno nejake tie starsie, napr: guilty gear... a z novych sa pripravuje novy Mortal Kombat a asi aj Street Fighter
rochedo napísal:lol odkedy je devil may cry bojovka
k teme: na PC z bojoviek toho vela nenajdes - mozno nejake tie starsie, napr: guilty gear... a z novych sa pripravuje novy Mortal Kombat a asi aj Street Fighter
tie vyjdu aj na PC? nezda sa mi....
najlepsia bojovka na pc je stary dobry Virtua fighter 2 nic novsieho tu aj tak nenajdes a ak hej tak len odpad
no hej ale chapes porad mu neaku hru ako tekken (platforma PS) tak ked ma novy comp nebude nanom hrat Virtua fighters a preto som mu povedal toho devil-a lebo tam katujes co ti pride pod ruku
Filipito napísal:no hej ale chapes porad mu neaku hru ako tekken (platforma PS) tak ked ma novy comp nebude nanom hrat Virtua fighters a preto som mu povedal toho devil-a lebo tam katujes co ti pride pod ruku
tak to potom aj serious sam sa da nazvat bojovkou...este z novsich mi napadlo The Rage ale to je desny shit pokial to nehrate dvaja s kamosom vtedy je to zabava (tak na hodinu lebo tolko trva kym to cele prejdete)
asi najlepsia (aj graficky a hadam aj hratelnostou) bojova hra ktoru mozes rozbehat na priemernom PC je Soul Calibur cez dreamcast emulator, kam sa hrabe staresina mortal kombat
pripadne toho virtua fightera 2 ak nemas zaujem o emulovanie