Neviem, co od uctu ocakavas, ale ja osobne najcastejsie pouzivam ucet, ktory mam vo VUB. Som spokojny so zakaznickym servisom, s kartami, ci rychlostou transferov. Jedine, co ma trosku zaraza je, ze mi prevadzaju 1000 EUR z PayPal uz 5. den. Je tam sice napisane, ze to trva 5-7 dni, ale viem, ze v Tatrabanke niektori mali peniaze uz do 4. dni.
erytrocyt napísal:Slovenská sporiteľňa má najviac bankomatov, najrýchlejšie pripisujú peniaze na účet, majú výborné služby a za vedenie účtu ako študent neplatíš ani tých 11 korún čo v Tatrabanke.
hm mas zaujimave informacie neviem odkial ich mas.. za vedenie uctu je 9korun.. ale aj tak som rad s touto bankou..
MurphY, aby si neplatil za vedenie uctu, musis im doniest potvrdenie o navsteve skoly (najlepsie na zaciatku kazdeho skolskeho roka), lebo ak nie, maju dovod mysliet si, ze si prestal studovat a tak ti zmenia typ uctu na obycajny, kde ti za vedenie uctu strhavaju prachy
Mam to odskusane, zaniesol som im do pobocky SLSP potvrdenie o navsteve skoly a strhavanie prachov za vedenie uctu prestalo
mozno to tu uz niekto pisal ale skusim to. ja NEodporucam vub pretoze ziadna ina nema tak riedko bankomaty...v kosiciach viem az o jednom (!!) pricom napr slovenska sporitelna ma na kazdom rohu...skoda ze ja mam vub ak by nejaky kosican vedel este o inom bankomate ako o tom co je na pesej zone blizko dargova tak pisnite pls
SchYzo napísal:mozno to tu uz niekto pisal ale skusim to. ja NEodporucam vub pretoze ziadna ina nema tak riedko bankomaty...v kosiciach viem az o jednom (!!) pricom napr slovenska sporitelna ma na kazdom rohu...skoda ze ja mam vub ak by nejaky kosican vedel este o inom bankomate ako o tom co je na pesej zone blizko dargova tak pisnite pls
MurphY napísal:no a lol a to robi mamina dobra kamaratka v slsp..no nevadi mne tych 9korun neako extra nevadi..
Ver tomu, ze tam su aj ine vyhody, napr. ze za vybery vo vsetkych bankomatoch v SR neplatis...
hojko napísal:piton: Treba vsak dodat, ze za vybery z vlastnych bankomatov!!! Pokial vyberas z bankomatu inej banky, tak je ten poplatok 34 ci 36 korun.
No praveze mne povedala tetka v banke, ze aj z inych bankomatov v SR neplatim :-/
o dovod viac pouzivat kreditnu kartu, pri obrate nad 8tisic mesacne cez nu napr Visa classic odpusta aj mesacny poplatok, teda vsetky platby su uplne zadarmo. clovek teda potrebuje jeden ucet, jednu kartu a raz za mesiac si cez debetnu k uctu vybrat hotovost na drobnosti.
Je možné poslať peniaze (na konto bwin) aj keď ešte nemám účet v banke?
Pri prevode peňazí tam majú možnosť "bankový prevod" a dostal som na nich normálne adresu a číslo účtu.
Môžem naňho poslať peniaze z hociktorej pošty, alebo banky aj keď u nich nemám účet? Akoby som platil nejaký šek na pošte?