Mám Wireless access point Cisco Aironet 1200 Series a po zapojení ho nemôžem ho nájsť v sieti, nevie niekto aku IP adresu môže mať pri resetnutí celého AP, lebo Ip je napísana aj v manuále, ale ak ho resetnem a zadám túto IP tak stalé hľadá a vypíše že nie je žiadné spojenie.
Aku IP by malo mat toto zariadenie podla manualu a aku IP adresu a masku mas nastevenu na svojom pocitaci??? V sietovych pripojeniach ti pise, ze je spojenie so zariadenim???
Telnet na toto zariadenie nefunguje? Na pingy ta adresa odpoveda?
edit: Prechadzal som manual a zariadenie by sa malo chovat tak, ze si vyziada adresu od DHCP servra, ak ziadnu nedostane nastavi si na 5 minut adresu 10.0.0.1. Po tychto 5tich minutach adresu zrusi, znovu si vyziada adresu od DHCP, ak opat nic nedostane, ziadny dalsi request neposiela a musis ho znovu zresetovat (odpojit/zapojit z/do elektriny). Takze najprv skus ci do tych piatich minut si schopny aspon opingat zariadenie, potom sa mozme bavit dalej.
Vypisuje mi stále načítava sa sieťova adresa. Asi po minute mi nabehla IP: 169.254.163.137 a Maska podsiete 255.255.0.0. Ale vypísalo mi OBMEDZENÉ ALEBO ŹIADNÉ PRIPOJENIE (dve monitory s vykričníkom). Skusil som aj ping na adresu 169.254.163.1 ale nebola žiadna odozva.
Bud mas v sieti DHCP server, ktory prideli IP jak tvojmu PC, tak aj Ciscu, alebo si nastav IP adresu z rozsahu, ktory si prideli cisco samo, tzn. 10.0.0.1-10.0.0.254. 169.254.x.x je tzn. generic windows ip adresa, ktoru si system sam prideli, pokial nedostane odpoved od DHCP servra. Takze este raz: nastav si 10.0.0.2/255.255.255.0 a skus pingnut 10.0.0.1 do piatich minut po tom co ho zapojis do elektriny.