Ja pouzivam operu 9.24 a je pre mna urcite najlepsia, velmi sa mi paci automaticke ukladanie stranok aj ked uplne vypnem operu co je pri praci neocenitelne a o rychlosti ani nehovorim, firefox je prebitok a rozsireni je len preto ze ma dobre meno, co sa tyka Maxthonu tak o nom som doteraz ani nepocul ale urcite ho skusim
opera a firefox mi pripadaju okrem minima skoro rovnake .. ale v poslednom case pouzivam viac operu lebo firefox sa mi posral a nechce sa mi ho preinstalovat
NetCaptor
Skúšal to niekto? Je to vlastne nadstavba IE.
Operu nemám rád, lebo nemá žiaden prekladač web stránok (aspoň nič som nenašiel). Síce som ostal u IE 7 bo podporuje viac skriptov.
ja používam mozilu, som s ňou pokojný
operu len ked mi niečo nejde ale väčšinou ju nepoužívam lebo mozilu som mal skôr a zvykol som si, zvyk je železná košela:)
Ja pouzivam firefox. Inac mozilla organizuje zaujimavu akciu pri prilezitosti vydania firefoxu 3. Podporenim tejto akcie, mozete aj vy prispiet k Guinnessovemu svetovemu rekordu v pocte prevzati softweru za 24 hodin. Viac o tejto akcii Download day 2008
Opera má kopec vecí už v základe, zatiaľ čo základný Firefox je dosť osekaný, ale ak sa pohráš a poskúšaš rôzne rozšírenia, tak z Firefoxu dokážeš urobiť prehliadač šitý na telo.. presne podľa Tvojich potrieb bez zbytočností.
frajo102 napísal:Bez debaty je najlepsia opre je rychla stabilna a ma vela funkcii..... myslim ze druhy je firefox 3 a posledny IE je to pomale a nestabilne