skuskove

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

skuskove

Príspevok od používateľa kachna »

tak ako ho prezivate vy? ste taki poctivi a ucite sa kazdy den alebo robite vsetko pre to //ako ja teraz// aby ste sa neucili a az poledny den pred skuskou resp v den skusky tlacite do hlavy?

kedze som prvak tak toto je moje prve skuskove. v zivote som sa tolko este neucil. pre mna to je strasne :) . svoj ciel vidim ako letny semester a potom uvidime.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Viem ako sa citis :D
No my to uz berieme v pohode. Pamatam si iba presne datumy skusok, casto mi unika to, aky je vlastne den v tyzdni(dnes som si dost dlho myslel, ze uz je piatok...). Samozrejme si treba aj prevetrat hlavu, takze sem tam aj v priebehu tyzdna vybehneme von a troska popijeme. A ucenie? Zacinam najskor o 11tej, ale zvacsa tak o 12tej a taham s prestavkami az do neskoreho vecera. Na precistenie hlavy je idealne varenie :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja som tiez prvak...ale uz druhy krat a na uplne inej skole :D ....ja som strasne lenivy do vsetkeho a ucenie neni vynimka...mam uz 2 skusky za sebou ale 2 ma cakaju kedze dneska som jednu neurobil :( ale na tuto som sa pripravoval, je to dost nefer...cize zhrniem to: je jedno ci sa ucim alebo mam u <> ked to nema vyjst tak to proste nevyjde :(
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

dost zle..lebo este stale to taham , aj ked uz vsetci okolo mna skoncili..navyse nie mojou vinou ..ale profakovou!!! proste ked nechce neda ti skusku ani za nic..a iny davaju aj za nic..je to vsetko o stastii.:( a to ja momentalne nemam ..
k teme ucim sa zasadne vecer..dva tri dni pred skuskou ..to zatim stacilo
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

to iste co eritrea... inak taham aj nocne.. je to hroza, dufam ze dalsie skuskove nebudu take hrozne :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:to iste co eritrea... inak taham aj nocne.. je to hroza, dufam ze dalsie skuskove nebudu take hrozne :?
Ale budu, aspon u nas to vacsinou vychadza tak, ze v kazdom skuskovom je aspon jedna skuska, ktoru nevieme ani za pi*u spravit :)
A inak aj ja mam pocit, ze sa vecer naucim omnoho viac ako cez den, preto cez den radsej pocitam a ziskavam prax a vecer sa ucim poucky a tak.(no zavisi aj od povahy predmetu, niekde nie su priklady, niekde nie je teoria, niekde je oboje)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

flakam to, ale prechadzam a celkom obstojne.. uz mi chyba posledna skuska. este ze mam len 4 skusky..viac by som nezvladol :D
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

no ja uz si nejaky ten predmet prenesiem, ale vobec si nerobim tazku hlavu...co dam, to dam... :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mne skuskove uz skoncilo, vsetky skusky spravene a tento tyzden mi zacal uz novy semester... :D takze no problemo, na zaciatku sice troska priharalo, ale prezil som to.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tiež mám už po skúškovom od minulého utorku, a učenie si zvyknem nechávať tak na dva-tri dni pred skúškou (ak je ťažká, tak aj týždeň)
Gothar
Moderátor
Moderátor

audiotrack napísal:tiež mám už po skúškovom od minulého utorku, a učenie si zvyknem nechávať tak na dva-tri dni pred skúškou (ak je ťažká, tak aj týždeň)
Tak to mas dobre, ja aj ked si necham tyzden, tak sa zacnem ucit maximalne 4 dni pred skuskou, dovtedy to iba flakam s tym, ze este je dost casu :) Tie 4 dni su pre mna ideal, 3 dni sa ucim a potom pocas 4teho opakujem. Vacsinou to staci.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kedysi som sa ucil aj tyzden na skusku, aj ked max 4-5 hodin denne. teraz v 4 rocniku si to tak 2x precitam pocas dvoch dni, zabere to priblizne 4-5 hodin dokopy. no, uz len jedna z minuleho roka, ktora je sice tazsia ale potom uz bude koniec.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

moje skuskove je asi take, ze zacnem doobeda o 11 a koncim v noci o 3. a ucim sa na tuto skusku uz treti tyzden. na vsetky, co som doteraz mal som sa ucil v priemere tak 2-3 tyzdne (najkratsie prva pomoc, asi hodinu, najdlhsie anatomia, 2 mesiace)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja som skoncil v utorok a do 18.2 mam volno...
snazim sa ucit po castiach.. medzi jednotlivymi skuskami... kazdy den nieco... nerad si nechavam vsetko na poslednu chvilu
A hlavne je mat 3 veci:
nieco v hlave, nieco na tahaku, a trochu stastia...
potom to uz ide samo ;-)
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

ja som dal vcera poslednu skusku...iked mi dopomohla pani profesorka...zaco jej uprimne dakujem, teraz mam tyzden volno a potom hura na letny semester
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

ja si vzdy sadnem k uceniu, ale po par minutach si hladam vseliake vyhovorky, aby som sa ucit nemusel..idem sa najest, na zachod, zapalit si..a nakoniec sa na to aj tak vykaslem.. :D
a tak to aj vyzera potom, este am cakaju dva opravne....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja počúvam rady starších, keďže som len prváčka, ale zatiaľ sa oplatilo, mám po skúškach! :) My máme zväčša málo skúšok, ale aj na tie sa častokrát učíme viac ako niektorí na dvojnásobný počet. Na prvú (biofyziku) som sa učila tri týždne v kuse. Začínala som ráno o 8-9 a končila okolo osmej večer. Víkend pred skúškou bol strašný, s kamoškou sme opakovali na intráku ráno od deviatej aj večer do pol noci a jediné prestávky bolo jedenie a varenie čaju. :D A ten pocit zúfalstva, že to nedám, ale veď to poznáte každý. Na druhú skúšku (latinu) som sa učila len týždeň pár hodín denne, takže to už bola pohoda. A toto je len prvý ročník, ktorý je ľahký, druhák je brutal, ale vedela som, do čoho som išla, takže som pripravená na čokoľvek... :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

mam kamosov co su na medine a velmi vas obdivujem ako to zvladate.:) mne po dvoch dnoch prepina ..takze neviem si predstavit ucit sa mesiac od rana do vecera..klobuk dole
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Eritrea napísal:mam kamosov co su na medine a velmi vas obdivujem ako to zvladate.:) mne po dvoch dnoch prepina ..takze neviem si predstavit ucit sa mesiac od rana do vecera..klobuk dole
da sa zvyknut... akurat si potom poznacena na cely zivot :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

ades napísal:da sa zvyknut... akurat si potom poznacena na cely zivot :D
Njn, ja už som poznamenaná od narodenia, tak aspoň to už nebude horšie. :D
Ale hej, dá sa zvyknúť, niekedy zisťujem, že ma to dokonca baví a čo by som bez tej hromady učenia robila. :)
Napísať odpoveď