kedze som prvak tak toto je moje prve skuskove. v zivote som sa tolko este neucil. pre mna to je strasne
skuskove
skuskove
tak ako ho prezivate vy? ste taki poctivi a ucite sa kazdy den alebo robite vsetko pre to //ako ja teraz// aby ste sa neucili a az poledny den pred skuskou resp v den skusky tlacite do hlavy?
kedze som prvak tak toto je moje prve skuskove. v zivote som sa tolko este neucil. pre mna to je strasne
. svoj ciel vidim ako letny semester a potom uvidime.
Viem ako sa citis 
No my to uz berieme v pohode. Pamatam si iba presne datumy skusok, casto mi unika to, aky je vlastne den v tyzdni(dnes som si dost dlho myslel, ze uz je piatok...). Samozrejme si treba aj prevetrat hlavu, takze sem tam aj v priebehu tyzdna vybehneme von a troska popijeme. A ucenie? Zacinam najskor o 11tej, ale zvacsa tak o 12tej a taham s prestavkami az do neskoreho vecera. Na precistenie hlavy je idealne varenie
No my to uz berieme v pohode. Pamatam si iba presne datumy skusok, casto mi unika to, aky je vlastne den v tyzdni(dnes som si dost dlho myslel, ze uz je piatok...). Samozrejme si treba aj prevetrat hlavu, takze sem tam aj v priebehu tyzdna vybehneme von a troska popijeme. A ucenie? Zacinam najskor o 11tej, ale zvacsa tak o 12tej a taham s prestavkami az do neskoreho vecera. Na precistenie hlavy je idealne varenie
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som tiez prvak...ale uz druhy krat a na uplne inej skole
....ja som strasne lenivy do vsetkeho a ucenie neni vynimka...mam uz 2 skusky za sebou ale 2 ma cakaju kedze dneska som jednu neurobil
ale na tuto som sa pripravoval, je to dost nefer...cize zhrniem to: je jedno ci sa ucim alebo mam u <> ked to nema vyjst tak to proste nevyjde 
-
Eritrea
Star
dost zle..lebo este stale to taham , aj ked uz vsetci okolo mna skoncili..navyse nie mojou vinou ..ale profakovou!!! proste ked nechce neda ti skusku ani za nic..a iny davaju aj za nic..je to vsetko o stastii.
a to ja momentalne nemam ..
k teme ucim sa zasadne vecer..dva tri dni pred skuskou ..to zatim stacilo
k teme ucim sa zasadne vecer..dva tri dni pred skuskou ..to zatim stacilo
Ale budu, aspon u nas to vacsinou vychadza tak, ze v kazdom skuskovom je aspon jedna skuska, ktoru nevieme ani za pi*u spravitmi-chau napísal:to iste co eritrea... inak taham aj nocne.. je to hroza, dufam ze dalsie skuskove nebudu take hrozne
A inak aj ja mam pocit, ze sa vecer naucim omnoho viac ako cez den, preto cez den radsej pocitam a ziskavam prax a vecer sa ucim poucky a tak.(no zavisi aj od povahy predmetu, niekde nie su priklady, niekde nie je teoria, niekde je oboje)
-
Dawn
Medium Star
-
seth82
Darca
-
audiotrack
VIP
Tak to mas dobre, ja aj ked si necham tyzden, tak sa zacnem ucit maximalne 4 dni pred skuskou, dovtedy to iba flakam s tym, ze este je dost casuaudiotrack napísal:tiež mám už po skúškovom od minulého utorku, a učenie si zvyknem nechávať tak na dva-tri dni pred skúškou (ak je ťažká, tak aj týždeň)
-
bolek
Guru
Ja počúvam rady starších, keďže som len prváčka, ale zatiaľ sa oplatilo, mám po skúškach!
My máme zväčša málo skúšok, ale aj na tie sa častokrát učíme viac ako niektorí na dvojnásobný počet. Na prvú (biofyziku) som sa učila tri týždne v kuse. Začínala som ráno o 8-9 a končila okolo osmej večer. Víkend pred skúškou bol strašný, s kamoškou sme opakovali na intráku ráno od deviatej aj večer do pol noci a jediné prestávky bolo jedenie a varenie čaju.
A ten pocit zúfalstva, že to nedám, ale veď to poznáte každý. Na druhú skúšku (latinu) som sa učila len týždeň pár hodín denne, takže to už bola pohoda. A toto je len prvý ročník, ktorý je ľahký, druhák je brutal, ale vedela som, do čoho som išla, takže som pripravená na čokoľvek...