mám len takú teoretickú otázku: keď moja karta nepodporuje pixel shaders, dá sa to napraviť novšími drivermi alebo direx10? (tuším že asi nie:)
a druhá otázka: keby som si chcel kúpiť grafiku, kt. podporuje pixel shaders 2.0 tak mi na tom pôjdu hry kt. vyžadujú verziu 3.0? alebo si som si musel zase kúpiť lepšiu grafiku? nedá sa to tými drivermi? diki
Je to záležitosť hardwaru. Keď máš 32bitový procesor, tiež z neho neurobíš vďaka ovládačom 64bitový.
Ale inak väčšinou hry sa dajú hrať aj s nižšou verziou PS, akurát nebudeš mať požadované grafické efekty, ktoré súvisia s PS 3.0.. všetko závisí od minimálnych požiadaviek konkrétnej hry.
1. nie
2. ano... mozno... nie...
pretoze bud ti to hru spusti co je malooo pravdepodobne.. ale samozrejme ze ti nepojdu niektore detaily..
ale su aj patche na hry ktoru urobia z hry PS3.0 hru PS2.0
//
INDIGOcorp. napísal:no je aj mozne ze hra proste vyzaduje ps 3.0 a nezmeni to su uz aj take
Šu-Do napísal:1. nie
2. ano... mozno... nie...
pretoze bud ti to hru spusti co je malooo pravdepodobne.. ale samozrejme ze ti nepojdu niektore detaily..
ale su aj patche na hry ktoru urobia z hry PS3.0 hru PS2.0
no je aj mozne ze hra proste vyzaduje ps 3.0 a nezmeni to su uz aj take
u novych hier by som si z tohoto hlavu nerobil, kedze na ich zahranie aj tak treba nejaku vykonnejsiu kartu. A tie vykonnejsie (hovorime o dnesnej dobe) uz PS3.0 maju