Sluchadla do Mp3 playera
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak casto behas za autobusom mmhd alebo tak a zalezi na silnych basoch a utlm okoliteho zvuku porozmyslaj aj nad koss spark plug ja ich mam a su brutal je pravda ze troska potlacuju vysky no je to sila zvyku a eq je snad uz na kazdom lepsiom prehravaci pretoze do lacnejsieho ti ani super znacka nepomoze brat ma daewoo a je to strasneeee na plac ja mam samsung a zvuk je krasny pred tym som mal creative a bol zvukovo horsie spracovany samsung hra ovela hlasnejsie a cistejsie 
-
uplink
VIP
mas konkretne nejake najlacnejsie creativy za 300 SKK vs. samsung za 2000 SKK? lebo inde to nie je ani teoreticky mozne. Firma co vyraba chladnicky, elektricke zubne kefky, zehlicky, pracky, pamate, mp3 prehravace, telky, lampy a vobec vsetko elektronicke len velmi tazko moze vyrobit v tej istej cenovej kategorii rovnako kvalitny vyrobok. Creative nevyraba nic ine len audio techniku, maju minimalny pocet inych pocitacovych periferii. Ich mainstream production je hi-fi, audio so zameranim na osobne pocitace a pri troche stastia aj ostane, lebo to im sadne. Nemozu sa zrovnavat so znackami ako yamaha, marantz, koss, b&w a pod. ale prirovnavat samsung ku creativu je podla mna chore a zvrhle.INDIGOcorp. napísal:ak casto behas za autobusom mmhd alebo tak a zalezi na silnych basoch a utlm okoliteho zvuku porozmyslaj aj nad koss spark plug ja ich mam a su brutal je pravda ze troska potlacuju vysky no je to sila zvyku a eq je snad uz na kazdom lepsiom prehravaci pretoze do lacnejsieho ti ani super znacka nepomoze brat ma daewoo a je to strasneeee na plac ja mam samsung a zvuk je krasny pred tym som mal creative a bol zvukovo horsie spracovany samsung hra ovela hlasnejsie a cistejsie
-
cORP.
Addict
to je tvoj nazor nechapem o co ti ako ide ja sa do audia vyznam neboj viem co je znacka a co nie a vrav si co chces ten samsung mozem kludne zrovnavat z creativom pretoze hra lepsie a za tym si stojim a sluchatka nemam lacnejsie ako za 1000sk tak sa ukludni ja si potrpim na zvuku ak to beries z pohladu toho ze samsung vyraba vsetko tak vsetko musi byt zle ? mal by si sa zamysliet potom by mali byt aj tv samsung na nic kedze robia chladnicky a ostatne veci a aj mobily by mali byt na nic nie ? tvrdis hovadinu a tym to hasne nebudem sa tu s tebou hadatuplink napísal:mas konkretne nejake najlacnejsie creativy za 300 SKK vs. samsung za 2000 SKK? lebo inde to nie je ani teoreticky mozne. Firma co vyraba chladnicky, elektricke zubne kefky, zehlicky, pracky, pamate, mp3 prehravace, telky, lampy a vobec vsetko elektronicke len velmi tazko moze vyrobit v tej istej cenovej kategorii rovnako kvalitny vyrobok. Creative nevyraba nic ine len audio techniku, maju minimalny pocet inych pocitacovych periferii. Ich mainstream production je hi-fi, audio so zameranim na osobne pocitace a pri troche stastia aj ostane, lebo to im sadne. Nemozu sa zrovnavat so znackami ako yamaha, marantz, koss, b&w a pod. ale prirovnavat samsung ku creativu je podla mna chore a zvrhle.
/dufam ze si nemyslis ze mam sluchatka samsung a pred tym som mal creative pretoze ja som myslel prehravac a nie sluchadla ak si nahodou zle pochopil ak nie tuto vetu ingoruj
-
seth82
Darca
uplink: nemyl sa.
http://reviews.cnet.com/mp3-players/sam ... 88459.html
pozri si reviews atd (ma ho moj spolubyvajuci), s cistym svedomim ho mozem porovnat s creativom v rovnakej cenovej hladine. Aj zvukovo, aj funkcne. Samsung davno nie je to co byval - orientuju sa na digitalnu techniku uz pomerne dlhy cas a vo viacerych odvetviach elektroniky boduju taktiez dlho (LCD, Telefony, mp3playery)...Nie je to ziaden shit.
a creative vyraba tiez vsetko od reprakov, po sluchadla, mp3 playery, zvukove karty a neviem co este.
INDIGOcorp: sparkplugy nie su bohvieco
maju plechovy zvuk aj napriek tomu, ze je to produkt Kossu. Ale tak co moze clovek chciet za 5 libier... 
pozri si reviews atd (ma ho moj spolubyvajuci), s cistym svedomim ho mozem porovnat s creativom v rovnakej cenovej hladine. Aj zvukovo, aj funkcne. Samsung davno nie je to co byval - orientuju sa na digitalnu techniku uz pomerne dlhy cas a vo viacerych odvetviach elektroniky boduju taktiez dlho (LCD, Telefony, mp3playery)...Nie je to ziaden shit.
a creative vyraba tiez vsetko od reprakov, po sluchadla, mp3 playery, zvukove karty a neviem co este.
INDIGOcorp: sparkplugy nie su bohvieco
-
cORP.
Addict
viem ze su aj lepsie ja som mu ich navrhol len ak potrebuje prenosne do usi ak mu je jedno aka konstrukcia jasne ze su aj lepsie ja som aj spomenul ze potlacaju vysky to je pravda ale equalizerom sa to da zredukovatseth82 napísal:uplink: nemyl sa.
INDIGOcorp: sparkplugy nie su bohviecomaju plechovy zvuk aj napriek tomu, ze je to produkt Kossu. Ale tak co moze clovek chciet za 5 libier...
-
seth82
Darca
no ved dobre. ak si myslite, ze zvuk vyrobku zavisi na tom v akych inych odvetviach vyrobca posobi, tak si ho nekupujte. Ja nepisem, kym nepocujem a kedze som pocul, tak si viem utvorit nazor. Okrem toho si staci zaobstarat casopis PC World, tusim z minuleho augusta, kde samsungy viedli s irivermi. A tusim decembrove Stereo&Video, tam je tiez celkom slusny test. O sluchadlach netvrdim nic, pretoze ci samsung, ipod, alebo creative - vsetko je to bordel. Ale mp3 playery od samsungu istotne patria k spicke, kde je aj Cowon (iAudio), iRiver, Creative.t0m4s3 napísal:no vsak presne ako pises, vsetko sa tyka zvukovej techniky, kdezto Samsung...