Krv z nosa

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

to erytrocyt
iwo1222 napísal:tlak mam stale okolo 130/80 a pulz 70-80
beriem ascorutin=nepomaha
ziadne leptanie ani el. prud mi zatial nepredpisali

som totalne zufali, apon poradte neaki trik ako ju chytro zastavit.. :(
ako som uz raz pisal..
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Tak mozno ti v nose praskaju cievky, ale to sa mi moc nezda... cudujem sa ze ti este nevypalovali koagulatorom ranu.... po vypaleni sa ranka v podstate "zvari" :)
xanrax
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xanrax »

Daj vedieť ako dlho sa ti to stáva, od kedy (mesiac), ako dlho potom krv tečie, a z nosnej dierky jednej alebo oboch?
hlavne...skontroluj si či nemáš v bejváku suchý vzduch!!..to je prvý krok vo všetkom...nos to neznáša.

Mám dojem že tvoj problém môže byť úplne v niečom inom...a toto je len druhotný prejav
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

xanrax > mam to od novembra minuleho roka, krv mi tecia asi 30 minut z lavej dierky,
primerna vlkost vzduchu sa pohyboje okolo 60%
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no 30 minut,to je dost dlho,mne raz ked tiekla z oboch dierok,tak mi ani to poleptanie nepomohlo,museli mi tam dat vatu ci co to bolo a 2 dni som dychal ustami,lebo som mal obidve dierky upchate tou vatou a este som bral take tabletky na zrazanie krvi,kedze to pred tym dlho trvalo kym prestala tiect krv.Teraz uz neberem nic,krv mi ide len vtedy ked som prechladnuty,lebo neustale smrkanie mi drazdi nos a potom sa mi pusti krv. :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

klin sa klinom vybija, zacni si vrtat v nose s trochu podrastenymi nechtami ..zo zaciatku asi budes dost krvacat ale mozno budes mat cievy pevnejsie ked budu atakovane zvonka :)

toto je len alternativny sposob hej? :lol:
xanrax
Novice
Novice

60% ....málo...rob s tým niečo
...vieš že existuje niečo také ako alergia na zimu?
znie to teda dosť husto (ani ja som kedysi neveril) ale to je jedna z vecí, ktoré by ti mohli vadiť...moj skromny odhad je, že na niečo si alergicky (prach, roztoče, plesne,určité zložky kozmetiky, umelo produkované ovocie, mliečne výrobky...čert vie, zistia ti to na alergológii)

Ja som si inak už čo to vybehal po tých leptačkách tekutým dusíkom u nosného a pomaha to len krátkodobo. Aj tá mastička z eukalyptu...to je na posilnenie cievnych stien...ale nepomaha to ak sa ti kvoli niečomu podráždi sliznica nosa...tá sa neúmerne prekrvuje, aby sa krvou odnieslo to čosi, čo dráždi...nakoniec to niektorá cievka nevydrží a praskne..tým sa na chvíľu uvoľní tlak v cievkach...zacelí sa príde ďalší alergén a opakuje sa to, kým nevieš čo ti to vlastne vadí, tak sa toho krvácania nezbavíš.

:D a s tým vŕtaním v nose...iba v prípade potreby samovraždy :)
xanrax
Novice
Novice

...a ešte som zabudol

Ako to najrýchlešie zastaviť:
ak máš v nose ešte zbytky produktov celodenného dýchania všeliakých vzdušných sajrajtov, tak si vyfúkaj nos...raz každú nosnú dierku, nie veľmi silno, potom si stlač nos palcom a ukázovákom (tú mäkkú časť tesne pod kosťou) normalne si sadni, nezakláňaj hlavu (v žiadnom prípade nelíhaj), počkaj si takých 7 minút, pomaly pusti, ak ešte tečia, znova drž, ak nie skús chviľu ešte sedieť a kľudne dýchať nosom...aby sa to vlhké zasušilo..no a potom už len dávať pozor aby si si do nosa nebrnkol, lebo čím viackrát ti tečie z toho istého miesta, sa to oslabuje
Napísať odpoveď