tomexx - srry ale trochu sa nestotoznujem stym tvojim "chvalenim" a preto ti musim argumentovat : netvrdim o sebe ze som "grafik" (vis grafik ako grafik) grafike sa venujem a preto vidim ze to "dielo" co sem postla lucka neni az take dielo - je to tam sam brush a myslim si ze kazdy kto ma trochu predstavivosti a grafickeho "videnia" tak nieco take urobi ... samozrejme ze je to velmi pekne aj mna to zaujalo a takyto druh art-u sa mi paci ale neni to AZ AZ take ....
DESIGNER napísal:tomexx - srry ale trochu sa nestotoznujem stym tvojim "chvalenim" a preto ti musim argumentovat : netvrdim o sebe ze som "grafik" (vis grafik ako grafik) grafike sa venujem a preto vidim ze to "dielo" co sem postla lucka neni az take dielo - je to tam sam brush a myslim si ze kazdy kto ma trochu predstavivosti a grafickeho "videnia" tak nieco take urobi ... samozrejme ze je to velmi pekne aj mna to zaujalo a takyto druh art-u sa mi paci ale neni to AZ AZ take ....
Je to jedno z najlepsich diel ake som videl vobec, genialna kompozicia, vyborne kombinovanie farieb, ma to myslienku, ma to styl. A tu nejde len o predstavivost a graficke videnie ako si to nazval. Tu ide najma o to ze lucka na to ide s citom a to sa odrazi aj na vysledku...
D4rTh napísal:Z nudy som spravil taky webdesign, je este nedokonceny
Sorry ale tohle je fakt hnus .. Hlavicka je prazdna .. Spatne formatovani .. text je tak maly ze ho ani neprectu a to nenosim bryle !! Cele je to tak divne zarovnane .. Ne ono to neni vubec zarovnane !! Cele to smaz a udelej znova .. a zkus udelat neco ne tak tmave