skuskove

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
moni19
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa moni19 »

som v tom istom rocniku,co Bolek a fakt ucenie na biofyziku nam vsetkym dalo zabrat...ja som si kazde rano nastavila na osmu budik a ucila som sa s prestavkami do 8-9 vecer...najhorsie je lihat si vecer do postele s tym,ze dalsi den bude zas to iste-len ucenie :? latina,to uz bola pohodicka,ucenie som dost flakala,ale na to som mala casu vyse tyzdna,tak som sa nevedela prinutit sadnut si nad to...ale toto je este zaciatok,pridu aj horsie casy :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Neznasam skuskove, vera som uz dostal vytlacene terminy vsetkych
Zavrieť značkyk, je ich teda dost (cakal som menej) a su pre mna velmi dolezite :cry: ale dobre ze budu az/uz v maji a juny :roll: a hrozne neznasam, jak na mna tlacia pocas aj pred tym rodicia, neznasam to, ved sam viem ze sa mam ucit,, ale je to podla mna skoro ucit sa teraz, aj tak to zabudnem, uci sa tyzden pred :wink:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

No ja som v stredu svoje prve skuskove uspesne skoncil :) a teraz si uzivam volno do 18.2. Tiez som sa ucil asi den(vecer) predtym, ale podarilo sa vsetko :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja som toto skuskove skoncil za necele dva tyzdne... celkovo sa snazim aj dat co najviac skusok v predterminoch, aby som mal cim skor pokoj... lebo ked sa musim vela ucit, tak sa ani poriadne nevyspim, kedze mozog mam nastartovany a nedokazem si ani oddychnut. a kombinujem tie skusky tak, ze dve skusky na tyzden - jednu lahku, z predmetu, ktory si staci vecer prejst a jednu tazku, na ktoru sa ucim uz 4 dni pred, a to vkuse - teoriu sa ucim z prednasok a skript a priklady konzultujeme so spoluziakmi cez icq a sketch pad na skype (fakt odporucam, bombova vec).
no a tato moja strategia sa zatial velmi dobre osvedcila :)
a od 11.2. "hura" na novy semester :?
flashman
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa flashman »

No ja teda nie som ziadny fanatik do ucenia... ale mam jednu vynimocnu schopnost a to ze ked ma nieco vyslovene bavi, tak sa to naucim perfektne a som v tom dobry :) Ale inak davam tak 3 dni pred skuskou po veceroch... ked sa zadari tak aj za bieleho dna. Ale nechapem tych, co rano o deviatej vstanu, drtia az do tmy, toto cele tak tyzden a potom maju stres, ze nespravia skusku... to uz musi byt ine psycho :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

heh, my mame tiez osem a viac skusok za semester a na znamky hladia len ludia co im ide o internat. Zakladom je aj tak ale iba PRELIEZT. U nas bolo sito vseobecna chemia (dal som na prvy krat :D ), no napr. taku hlupost ako cytologia az na treti... a o anatomii a morfologii zivocichov radsej ani nevravim, z toho sme vyklepani vsetci, lebo je toho hafo moc. Do paze, ked mam ucit deti na strednej, na co mi je dobre vediet ako vyzera podrobne kazde zviera zvnutra? :x :P drzim palce vsetkym ktori este maju daco pred sebou a zavidim tym co uz su free...
Napísať odpoveď