Synchronizacia divXu a titulkov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Synchronizacia divXu a titulkov

Príspevok od používateľa mi-chau »

No je tu jeden problem a to ze ak staihnem nejaky film, zakonite na tu verziu neexistuju titulky a tak ma caka srastiplne nastavovanie posunu titulkov. Viem ze pravdepodobne neexistuje nejaky software, resp. codec kt. by mi synchronizoval titulky s filmom (a ani si neviem predstavit ako by to robil) ale za dotaz nic nedam...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na titulky.com je vela verzii titulkov ku filmom a byva tam pisana aj velkost, pripadne nazov filmu (rls), takze podla toho sa mozes orientovat. Ak ide o starsi film, tak si najskor pozri, ci by neboli titulky prave na jednu z tych verzii, ktore chces tahat. Inak na precasovanie mozes pouzit program Subtitle Workshop.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Este pridam, ze pri precasovani cez SW treba poznat povodne fps pre titulky, to treba nastavit ako zdrojove. Potom vlozit nove fps toho videa co mas ty a nasledne zladit zaciatok a uz by to malo ist spravne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

GothaR: A ja ta poopravim, ze to s FPS nemusi mat nic spolocne, staci aby bolo na zaciatku pridane "intro", vystrihnuta sekundova cierna scena a podobne... a razom tu ide o casovy posun tituliek, nie o FPS ;)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ok, dik :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hojko napísal:GothaR: A ja ta poopravim, ze to s FPS nemusi mat nic spolocne, staci aby bolo na zaciatku pridane "intro", vystrihnuta sekundova cierna scena a podobne... a razom tu ide o casovy posun tituliek, nie o FPS ;)
No ved prave to som podotkol na konci. Lebo ked je iba posunuty zaciatok a fps sedi, tak je to v pohode, to si nastavis aj v prehravaci. Lenze ked je rozdielne fps, tak sa titulky po urcitom case rozhodia.
Zakladom je spravne fps, potom uz nie je problem zladit s prvou scenou(samozrejme tak, ze sa casovy posun prida vsetkym nasledujucim titulkom :) ), ulozit a je to.
Napísať odpoveď