ODINSTALACIA COREL 11

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
chrise
Light Expert
Light Expert

ODINSTALACIA COREL 11

Príspevok od používateľa chrise »

Ahoj nainstaloval som si corel X4 ale predtym som mal corel 11 a neviem ho odinstalovat ..pls pomozte mi ..diky moc v
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: ODINSTALACIA COREL 11

Príspevok od používateľa digo »

chrise napísal:Ahoj nainstaloval som si corel X4 ale predtym som mal corel 11 a neviem ho odinstalovat ..pls pomozte mi ..diky moc v
Tento počítač->Ovládací panel->Pridanie alebo odstránenie programu :)
tam sa to da dost lahko, v tom zoznbame programov si najdes COREL11, kliknes dva krat a spusti sa uninstall :wink:
robbiee
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa robbiee »

Ale to tam moze nieco zostat, skus este Win+R, regedit, hkey_local_machine/software a tam to pohladaj nieco co suvisi s tym, popripade este hkey_current_user/software, to co najdes vymaz...
chrise
Light Expert
Light Expert

Re: ODINSTALACIA COREL 11

digo napísal:Tento počítač->Ovládací panel->Pridanie alebo odstránenie programu :)
tam sa to da dost lahko, v tom zoznbame programov si najdes COREL11, kliknes dva krat a spusti sa uninstall :wink:
AKo to viem aj bez teba asi by som sem nepisal to ze ako to mam odinstalovat ...nemam 10 !!!!..rposte sa to enda je to v tom zozname ale nieje tam odobrat alebo odinstalacia ...chapes ????????mozem klikat aj 40 krat proste to nejde boa ...
chrise
Light Expert
Light Expert

robbiee napísal:Ale to tam moze nieco zostat, skus este Win+R, regedit, hkey_local_machine/software a tam to pohladaj nieco co suvisi s tym, popripade este hkey_current_user/software, to co najdes vymaz...
ako nechapem co WIN+R???
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Tlacitko medzi lavym ctrl a alt, symbol windows.., resp stlac Start a Spustit.
(neviem vsak preco ti to nejde odinstalovat, takze potom chod manualne aj od program files a tam vymaz zlozku...)
chrise
Light Expert
Light Expert

robbiee napísal:Tlacitko medzi lavym ctrl a alt, symbol windows.., resp stlac Start a Spustit.
(neviem vsak preco ti to nejde odinstalovat, takze potom chod manualne aj od program files a tam vymaz zlozku...)
No lenze ked to spravim manualne mi nebudu pracovat programy dobre napriklad photoshop alebo tak ...
chrise
Light Expert
Light Expert

chrise napísal:No lenze ked to spravim manualne mi nebudu pracovat programy dobre napriklad photoshop alebo tak ...
No pomoze mi to uz niekto ??????
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Spustíš zase inštalaciu corel a tam bude aj moznost opravit, odinstalovat a odinstalujes to. Ked to tam nebude tak to nainstaluj znova a to odinstalovanie tam musi byt v ovládacom paneli.
chrise
Light Expert
Light Expert

Cesar napísal:Spustíš zase inštalaciu corel a tam bude aj moznost opravit, odinstalovat a odinstalujes to. Ked to tam nebude tak to nainstaluj znova a to odinstalovanie tam musi byt v ovládacom paneli.
diky moc ,..
Napísať odpoveď