HP 1018 a Red Dioda
-
vladino001
Light Professional
HP 1018 a Red Dioda
Ako zistím alebo čo znamená ked sa mi nahrieva toner a bliká mi červená dióda na Tlačiarni (HP1018), ked tlačim tak nesvieti iba ked sa nahrieva pred tlačením.
-
vladino001
Light Professional
v manuale som našiel :
teraz mi to tlači [takto:]
(keď snim (toner) zahrkam ide "trocha" lepšie)
ja som ju mal pripojenu na 5m kabli a po čase prestala isť vždy to ostalo že čaka na tlačenie ale nič viac ako keby to tam ani neprišlo, ale ked som dal krátky kábel (1,5m) tak to išlo v poho.
Teraz to mam na 2m predlžovaci USB + 1,5m klasika k tlačiarni.
ten 5m je plne funkčny len som ho prerobil na predlžovaci (aspoň neake využitie)
mne to odnova neblikalo až po dlhšom čase (podla mna to je označenie tonera, že je pod neakou hranicou ako upozornenie nie? )1 Attention light: Indicates that the printer media input trays are empty, the print cartridge door is
open, the print cartridge is missing, or other errors. See Printer information page for more
information.
2 Ready light: Indicates that the printer is ready to print.
teraz mi to tlači [takto:]
(keď snim (toner) zahrkam ide "trocha" lepšie)
ja som ju mal pripojenu na 5m kabli a po čase prestala isť vždy to ostalo že čaka na tlačenie ale nič viac ako keby to tam ani neprišlo, ale ked som dal krátky kábel (1,5m) tak to išlo v poho.
Teraz to mam na 2m predlžovaci USB + 1,5m klasika k tlačiarni.
ten 5m je plne funkčny len som ho prerobil na predlžovaci (aspoň neake využitie)