mne to prve pripomina najstarsi zvuk vo wowku este v patchi 1.1.0 ale odvtedy sa ten zvuk zmenil 2 krat takze neviem najst najstarsiu verziu, ale primomina mi to ten zvukseth82 napísal:Video 1: tipujem na Vangelisa, ale troska mi to pripomina aj Piratov z Karibiku (prvu cast)
Video 2:Xandria-Fire of the Universe
Video 3:Stabbing Westward - I'm Guilty
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to je stara a znama skladba, akurat ze si to neviem k nikomu zaradit...kuknem na soundtrack Alexander, pretoze velmi mi to propomina vangelisa, alebo nieco podobne. Pripadne este aj Hansa Zimmera...Ten koniec ma uistil, ze to je nieco z klasiky. Uz to bolo aj v X traileroch na filmy, ibaze neviem co to je. Skus napisat SS jinovi, ten mozno bude vediet...ja sa este spytam chrona, pretoze o tu pesnicku aj ja javim zaujem.-=wolf=- napísal:mne to prve pripomina najstarsi zvuk vo wowku este v patchi 1.1.0 ale odvtedy sa ten zvuk zmenil 2 krat takze neviem najst najstarsiu verziu, ale primomina mi to ten zvuk
ak by jin a chrono nevedeli uz len napisat Swiftymu ktory je tvorcom celeho videaseth82 napísal:to je stara a znama skladba, akurat ze si to neviem k nikomu zaradit...kuknem na soundtrack Alexander, pretoze velmi mi to propomina vangelisa, alebo nieco podobne. Pripadne este aj Hansa Zimmera...Ten koniec ma uistil, ze to je nieco z klasiky. Uz to bolo aj v X traileroch na filmy, ibaze neviem co to je. Skus napisat SS jinovi, ten mozno bude vediet...ja sa este spytam chrona, pretoze o tu pesnicku aj ja javim zaujem.
teda kto rozlusti nazvy tychto dvoch pesniciek musi byt fakt good a teda vopred dakujem za to... a samozrejme k+ zarucena
- Prílohy
-
- pesnicky.rar
- (4.55 MiB) 63 stiahnutí
budte pozdraveni...
prosim vas nepoznate nejake songy na styl "Pockaj tam na nas hore" alebo "Piesen pre Doda" - ze autorovi zomrel nejaky kamarat a on pre neho spravil pesnicku...poprosil by som slovenske alebo ceske ak je to mozne...
zatial mam tieto:
2H+ Odpocívajte v pokoji
Ateliér 11 - Vrát sa, prosím
Atlantik - Posledná
Desmod - Posledná
Kontrafakt - Pockaj tam na nás hore
Smrk - Stráž nám anjelov
Tublatanka - Piesen pre Doda
Živé kvety - Aj ked nie si tu (aj ked tato asi nevznikla pri tejto prilezitosti, ale hodi sa sem)
prosim vas nepoznate nejake songy na styl "Pockaj tam na nas hore" alebo "Piesen pre Doda" - ze autorovi zomrel nejaky kamarat a on pre neho spravil pesnicku...poprosil by som slovenske alebo ceske ak je to mozne...
zatial mam tieto:
2H+ Odpocívajte v pokoji
Ateliér 11 - Vrát sa, prosím
Atlantik - Posledná
Desmod - Posledná
Kontrafakt - Pockaj tam na nás hore
Smrk - Stráž nám anjelov
Tublatanka - Piesen pre Doda
Živé kvety - Aj ked nie si tu (aj ked tato asi nevznikla pri tejto prilezitosti, ale hodi sa sem)
...
hi prosim pesnicka z tohto videa ???
diky
diky
...
diky , este prosim vas toto ...
ak viete suvisly text tak do uvodozoviek a za to 'lyrics' . napriklad "come on baby light my fire" lyrics , vacsinou funguje :]Pilifo napísal:Pre všetkých tu mám miniradu - skúste sa trošku započúvať do slov pesničky, ktorú hľadáte, hoďte potom do Googlu pár slov z nej a určite ju nájdete!
(ale ludia su lenivi alebo sa boja uja gúgla alebo co... tak radsej pisu sem
pls neviete aka je to pesnicka ?
http://www.hojko.com/post700089.html#700089
http://www.hojko.com/post700089.html#700089