zdravím : už dlhšiu dobu ma štve jeden problém: ked napr stiahnem film a chcem ho hned presunúť do iného priečinka alebo ked si pustím film v jednom prehrávači, vypnem ho a dám pravým tlačitkom aby som ho pustil v druhom prehrávači tak mi vypíše túto chybu: V aplikaci Explorer .exe nastali potíže a treba jej vypať, podrobnosti: AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.3156 ModName: nvcpl.dll
ModVer: 6.13.10.3082 Offset: 00020321
ked chcem presunúť film až po chvíli tak to nerobí, ako keby potrebovalo čas na neviem akú operáciu pritom mám 1Gb Ram (ešte by som pochopil ked má presúvať 1.4 Gb do iných klastrov ale ked chcem len obyčajný príkaz pravým tlačítkom tak to už nechápem:(
harddisk mám asi 2 roky starý 120Gb 7200Rpm a asi 8MB cache. možno by som mal urobiť defragmentáciu ja neviem diki za radu
problém s explorer.exe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
problem nemas...
mozno len v tom ze mas slabe CPU ktore ho tak rychlo nespracuje.. nwm ci to hovorim spravne..
proste... ked kliknes na to video.. tak ho explorer spracuva... az dovtedy pokym sa ti nalavo v okne nezobrazi sample zo zaciatku (prilozim screens)
takze.. ked sa kuknes na prilohu 1.. vidis ze som klikol na video.. momentalne ho spracuva. (ked kuknes na CPU vytazenie explorera je na 100%)
potom priloha 2 uz je spracovane.. ale neni vidno sample pretoze na zaciatku videa nie je nic..
preto je tam priloha 3.. je to druhe CD.. cize je tam na zaciatku hned obraz..
to spracovanie videa trva.. podla toho. ake mas CPU a od formatu alebo kompresie videa..
Cize.. ty ho mozes hned vystrihnut... ale.. prelozit inde az potom ked bude spracovane.. pretoze inak napise ze ho pouziva iny proces.. a tym je explorer.exe kopirovat ho mozes v pohode.. ale pokial ho chces premiestnit musis pockat.. jj uz sa opakujem
mozno len v tom ze mas slabe CPU ktore ho tak rychlo nespracuje.. nwm ci to hovorim spravne..
proste... ked kliknes na to video.. tak ho explorer spracuva... az dovtedy pokym sa ti nalavo v okne nezobrazi sample zo zaciatku (prilozim screens)
takze.. ked sa kuknes na prilohu 1.. vidis ze som klikol na video.. momentalne ho spracuva. (ked kuknes na CPU vytazenie explorera je na 100%)
potom priloha 2 uz je spracovane.. ale neni vidno sample pretoze na zaciatku videa nie je nic..
preto je tam priloha 3.. je to druhe CD.. cize je tam na zaciatku hned obraz..
to spracovanie videa trva.. podla toho. ake mas CPU a od formatu alebo kompresie videa..
Cize.. ty ho mozes hned vystrihnut... ale.. prelozit inde az potom ked bude spracovane.. pretoze inak napise ze ho pouziva iny proces.. a tym je explorer.exe kopirovat ho mozes v pohode.. ale pokial ho chces premiestnit musis pockat.. jj uz sa opakujem