Ťažba uránu bude prebiehať v lokalite Považského Inovca(Trenčianske Teplice, Stankovce, Krivosúd-Bodavka, Selec, Beckov, Kálnica. Kočovce, Hôrka nad Váhom, Nová Ves nad Váhom až po Pieštany)Myslím, že to nieje správne, no treba 100 00 podpisov aby sa tým zaoberala vláda. Zatial je ich okolo 55 000 tisíc takže treba ešte dosť podpisov aby sa tým niekto zaoberal. Myslím, že to nieje správne. Preto ak má niekto záujem petíciu si môže stiahnúť tu: www.stopuranu.sk
STOP URÁNU !!!!
STOP URÁNU !!!!
tie fotky som nasiel na tej strake. Presnejšie tu :
http://www.greenpeace.org/slovakia/stop ... ku?page=17
A fotky sa mi už pridavať nechce
http://www.greenpeace.org/slovakia/stop ... ku?page=17
A fotky sa mi už pridavať nechce
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No jasne GreenPeace
Z tazby "neaktivovaneho" Uranu spravia najvacsiu Atomovu Hrozbu
Z Farmy kde sa nachadzaju 4 Kravy spravia Muciaren lebo ich Gazdina privazuje na 50m dlhu retaz nie 100m
Z toho ze sa bezdomovec vysti na travnik pri malom ramene dunaja Urobia Ekologicku katastrofu 4. Stupna
nie dakujem prirodu mam rad ale niesom taky fanatik ze by som Telom branil takymto veciam ...
Ked chces voz sa na Drevenom voze tahanym jednym konom a zi jak v dobe kamennej aby si bol v sulade z prirodou ale nechod proti zdravemu rozumu
Z tazby "neaktivovaneho" Uranu spravia najvacsiu Atomovu Hrozbu
Z Farmy kde sa nachadzaju 4 Kravy spravia Muciaren lebo ich Gazdina privazuje na 50m dlhu retaz nie 100m
Z toho ze sa bezdomovec vysti na travnik pri malom ramene dunaja Urobia Ekologicku katastrofu 4. Stupna
nie dakujem prirodu mam rad ale niesom taky fanatik ze by som Telom branil takymto veciam ...
Ked chces voz sa na Drevenom voze tahanym jednym konom a zi jak v dobe kamennej aby si bol v sulade z prirodou ale nechod proti zdravemu rozumu
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
to sa vam keca do toho ked nezijete v oblasti planovanej tazby. ja zijem v kosiciach a jahodna je odo mna vzdusnou ciarou len par kilometrov. tiez s tym nesuhlasim ale viem ze skor ci neskor sa to tazit zacne aj keby to bolo rovno pod mestom. neda sa s tym okrem oddialenia urobit nic. greenpeacakov nemam rad, takmer s nicim s nimi nesuhlasim ale ta tazba v okoli miest sa mi vobec nepaci.