seka mi Crysis
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
seka mi Crysis
No, takze nainstaloval som si Crysis, vycrackoval a pustil hru. Uz uvodne video mi strasne sekalo a v menu sa nedalo ani pohybovat (cca 2 - 5fps). Tak som si stiahol najnovsie ovladace na graficku a hra stale sekala. Nahodil som do hry patch 1.1 a hra stale seka. Ma niekto podobny problem ? thx
Zostava: E4500, 2x1GB , HD3850 256MB, WinXP
Zostava: E4500, 2x1GB , HD3850 256MB, WinXP
mam presne taku istu grafarnu -> nainstaluj catalyst 7.12
POZOR, nestahuj 8.1,tam sa mi grafika sprava tak ako keby bola zle pretaktovana,vypadava obraz (dokonca aj po prihlaseni na icq alebo qip!),robi to artefakty niekedy atd.
dufam ze 8.2 to vsetko vyriesi,7.12 a 8.1 maju este bug v systemovej funkcii "vyhladzovat okraje zobrazovaneho pisma" kde vela pisem ma uplne zle farby (catalyst 7.11 ten bug nema,ale tam seka tiez crysis omg...)
POZOR, nestahuj 8.1,tam sa mi grafika sprava tak ako keby bola zle pretaktovana,vypadava obraz (dokonca aj po prihlaseni na icq alebo qip!),robi to artefakty niekedy atd.
dufam ze 8.2 to vsetko vyriesi,7.12 a 8.1 maju este bug v systemovej funkcii "vyhladzovat okraje zobrazovaneho pisma" kde vela pisem ma uplne zle farby (catalyst 7.11 ten bug nema,ale tam seka tiez crysis omg...)
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
je chyba v driveroch--==[ RA ]==-- napísal:Na akych detailoch a rozliseni to hras?
Podlamna mas trochu pomaly procesor na to, ale zalezi na akych detailoch a rozliseni hras.
a ked uz pisal ze mu to seka rovno pri uvodnom logu (co aj mne robilo) tak je sumafux ake mas detaily a rozlisenie
-
investigator
Light Expert
-
vendo
Guru
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Myslis ze neviem? Akoze ked hru pustis na full HD tak ti ani 4 take procaky nebudu stacit, videl som Crysis sekat na E6600 a to je o riadny kus vykonnejsi procesor.juslik napísal:ten procesor je na tu hru dostatocny..nepis ked nevis
Ale ked inflater hovori ze je to ovladacmi ze aj on mal taky problem tak to bude to.
-
reno23
Guru wannabe
takze takto: precital som si teda vase rady a moje odpovede su taketo :
Tomasko + dodo.gold : cracky stahujem zo stranky game copy world. Ten crack na verziu 1.1 je od Vitality.
inflater: ok skusim, momentalne mam drivre 8.1 a aj pri ostatnych hrach mi to obcas robi take pruhy, artefakty ale len crysis mi seka, resp. ani sa nedostanem do menu. Idem vyskusat tie 7.12. Potom napisem ci to funguje.
--==[ RA ]==--: myslim ze zas taky slaby procak nemam, hru nechcem hrat na najvyssom rozliseni a high detailoch, uplne stacia aj stredne detaily a aby mi to islo aspon na tych 30fps. Vsak keby bol prislis slaby procak nie je problem ho pretaktovat ale zatial mi to vsak vobec netreba.
vendo: aj hotfix som skusal
Tomasko + dodo.gold : cracky stahujem zo stranky game copy world. Ten crack na verziu 1.1 je od Vitality.
inflater: ok skusim, momentalne mam drivre 8.1 a aj pri ostatnych hrach mi to obcas robi take pruhy, artefakty ale len crysis mi seka, resp. ani sa nedostanem do menu. Idem vyskusat tie 7.12. Potom napisem ci to funguje.
--==[ RA ]==--: myslim ze zas taky slaby procak nemam, hru nechcem hrat na najvyssom rozliseni a high detailoch, uplne stacia aj stredne detaily a aby mi to islo aspon na tych 30fps. Vsak keby bol prislis slaby procak nie je problem ho pretaktovat ale zatial mi to vsak vobec netreba.
vendo: aj hotfix som skusal
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
No jasne samozrejme ze neje uplne slaby, je to z tej novej rady tak vykon dajaky musi mat, ja len hovorim ze na max detailoch trebalo by vykonejsi, ale ked hovoris ze stredne a kus vysie tak samozrejme by to malo ist pohode, procak sa stara o nemenje dolezite veci ako grafika tak na vysoke detaily treba mat aj velmi vykonny procak, asi to bude ten problem v ovladacoch ako bolo spominane vyssie, preinstaluj a uvidis
-
reno23
Guru wannabe
drivre preinstalovane na 7.12. Hra aj menu uz neseka. Big Thx Inflater
K+
PS: dakujem vsetkym co sa mi snazili pomoct, problem je uz vyrieseny. => LOCK
edit:// No tak som skusal tu hru hrat a stredne detaily idu v pohode. Tieto hodnoty som skusal:
PS: dakujem vsetkym co sa mi snazili pomoct, problem je uz vyrieseny. => LOCK
edit:// No tak som skusal tu hru hrat a stredne detaily idu v pohode. Tieto hodnoty som skusal:
Kód: Vybrať všetko
rozlisenie 1680x1050, AA vypnute, detaily stredne = 40-50 fps
rozlisenie 1680x1050, AA vypnute, detaily vysoke = 19-25 fps
rozlisenie 1680x1050, AA 2x, detaily stredne = 2-5 fps
rozlisenie 1680x1050, AA 2x, detaily vysoke = 0-1 fps