Hladám hry ktoré by mi v pohode šly náročnosťou ako napr. half life 2 a menej náročné. Žáner tiež najlepšie hl 2. Ak by ste mi prosím mohly pomôcť tak aj s linkom ak nie tak skúsim sám zohnať. Čakám na typi a komenty kúp nové PC si neprosím jedine že by mi chcel dať naň peniaze. Ďakujem
hry na sposob HL2 (teda FPS), ktore by ti mali ist v pohode:
Brothers in arms
Medal of honor seria (okrem najnovsieho)
Call of duty seria (okrem najnovsieho)
No one lives forever 2
Die Hard: Nakatomi plaza
je toho viac ale teraz si ozaj nespomeniem, postupne doplnim
Keď mi niekto dá link na ktorý sa nedá kliknúť a čiže sa ani neviem skôr ako ho dám do vyhladávača čo skríva tak to warez nieje. Inak brother in arms mi už nešiel...
Bushido napísal:Keď mi niekto dá link na ktorý sa nedá kliknúť a čiže sa ani neviem skôr ako ho dám do vyhladávača čo skríva tak to warez nieje. Inak brother in arms mi už nešiel...
Warez to je stale a tu sa to tak aj pocita Musis si to potom pytat na lamkach.
1)Vša stránka má iba informativny charakter...nedá se na nej nic stiahnut
2)Na vašom webe sa nevyskytuje ani jeden nelegálny program
3)Nejsú tu žiadne linky na download sú tu iba odkazi ktoré treba dať do vyhladávača aby sme zistili čo sa podnimi skríva.
Bushido napísal:1)Vša stránka má iba informativny charakter...nedá se na nej nic stiahnut
2)Na vašom webe sa nevyskytuje ani jeden nelegálny program
3)Nejsú tu žiadne linky na download sú tu iba odkazi ktoré treba dať do vyhladávača aby sme zistili čo sa podnimi skríva.
Bingo!
Warez tu nenajdes,pisem ti to po druhy krat.Toto forum je diskusne
mozno skus gta 3, VC (v poho na notasi 1,6GHz 256MB RAM neviem aka tam bola grafa, ale tak ziadne delo to urcite nebolo), SA (to uz ale asi na low detailoch, ale ist by mohlo)
Šu-Do napísal:pisal ze HL2 a podobne.. cize si myslim ze HL2 mu ide... HL2 Ep. one mu musi ist
to nieje pravda na mojej 440ke som rozchodil hl2 myslim si, ze v pohode a ked som skusal na tej istej zostave (podobnej ako ma chalan) hl2 episode one s "upgradovanou" graf. kartou gf5500 tak som ten hl2 e1 nemohol ani hrat....very low fps...
frederick123 napísal:mozno skus gta 3, VC (v poho na notasi 1,6GHz 256MB RAM neviem aka tam bola grafa, ale tak ziadne delo to urcite nebolo), SA (to uz ale asi na low detailoch, ale ist by mohlo)