Vhodite 10 Sk a mozete si za par sekund vybrat hracku pomocou takeho lapaca....... do ktoreho sa velmi tazko chyta a nieto este rychlo vhodit do diery.......!
nene...jak mas tu dieru do ktorej mas hodit toho plysaka...tak musis tym chnapacom chnapat plysakov ktore su na okraji tej dieri...lebo ked to s tym chytis tak vecsinou trochu nadvihnes a padne spet...ale tym ze je to na okraji a trochu to nadvihnes je tam o dost vecia sanca ze to padne do diery
fizz niesi dnes nejaka "vtipna" a dziva?BTW tie klepeta vyvijaju maly tlak na tu hracku a zacnu sa zatvarat az pri dvihani.Iba raz v zivote som videl ze dakto v tom daco vyhral
A ja som si doteraz myslel ze je to lahke. Minules sme s kamosom nato isli len tak proste sme to zbadali. On si vytiahol na prvy krat a aja na druhy. Cize nezda sa mi to az take tazke
BabySHAQ napísal:A ja som si doteraz myslel ze je to lahke. Minules sme s kamosom nato isli len tak proste sme to zbadali. On si vytiahol na prvy krat a aja na druhy. Cize nezda sa mi to az take tazke
nuz imho ako kde. Ked su pri plysakoch pribalene gumickou 5-tisicky tak si daju pozor ako to urobia aby to bolo tazsie
Stefaniky? to by som bral... v robote mame 2 take "lapace" ale s 20 jurkovkami... nikdy som nemal cas ani chut sa s tym hrat, ale stefanik je lakava suma
ked sme boli v taliansku na dovolenke mali tam taketo srandy, za euro sme tahali z toho znackove lopty mam doma dve a bratrancovi som vytiahol 3 , ale plysacika sa mi nikdy nepodarilo vytiahnut