PS: Snowboardaci sa mi pacili, lebo to bol prvy z ceskych filmov ktory bol toceny tymto stylom, ale uz je toho fakt privela.
GYMPL
Teraz to pustil spolubyvajuci...a bohuzial je to presne take ako som cakal. Strasne "cool" kamera(vychadza z toho, ze kamera sa hybe iba dopredu a dozadu, zrejme stale nevedia ako spravit otocku okolo herca), postavy su len karikatury a jediny kto ma zaujal je Matonoha starsi a Madl. Ani nemam chut to cele pozerat, mam pocit ze to bude este horsie ako Raftaci 
PS: Snowboardaci sa mi pacili, lebo to bol prvy z ceskych filmov ktory bol toceny tymto stylom, ale uz je toho fakt privela.
-
peterkozel
Medium Professional
-
Johnyy
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hmm, niektore charaktere postav boli spracovane celkom dobre...Film sa snažil o akú - takú hlbšiu myšlienku a zobrazenie problematiky dnešnej mládeže, no podarilo sa len čiastočne. Dosť krčovito posobili niektorý herci, hlavne dievčatá(aj ked, na tú jednu sa dalo pozerať, ale aj to iba vdaka vzhladu:D)...Niektoré pasáže neboli zahraté prisposobivo ale doslova odrecitované a posobili umelo a bolo to bohuzial aj citit...
Naopak plus davam za scény pri malovani graffity, aj hudba od wicha bola fajn...
Miestami som sa aj zasmial, hlavne na učitelovi Literatúry, Krausovi a tom dohúlenom týpkovi, ten to zabil občas
Naopak plus davam za scény pri malovani graffity, aj hudba od wicha bola fajn...
Miestami som sa aj zasmial, hlavne na učitelovi Literatúry, Krausovi a tom dohúlenom týpkovi, ten to zabil občas
-
lekoklatik
VIP
-
Hossa1881
Medium Professional
skoda nevyuziteho potencialu...tento film mohol byt velmi dobra socialna sonda avsak namiesto normalneho zivota "gympla" je to vsetko pritahnute a dost krcovite, je tam par dobrych myslienok na cesky/slovensky skolsky system, ale namiesto nejakeho zamyslenia je z toho hovadina pri ktorej sa sice nenudim ale po polhodine si pamatam iba hudbu bo som hh fan a ta bola velmi dobra
-
R1k1nko
Darca
tak paradny film 8/10 !
tato herecka to vyhrala ! http://www.ceskatelevize.cz/specialy/gy ... a-naha.jpg
tie hlasky na toho taxikara
alebo na ucitela to je vuul tak z toho som nemohol ...
tato herecka to vyhrala ! http://www.ceskatelevize.cz/specialy/gy ... a-naha.jpg
tie hlasky na toho taxikara
alebo na ucitela to je vuul tak z toho som nemohol ...
Film celkom fajn, ale napr. ten chalan co mal hrat akoze hlavnu rolu to hrat podla mna nevedel, taktisto jeho priatelka, uplne umele dialogy niektore.
Hudba fajn, co sa tyka "problemov" mladeze, sa na tom musim smiat. U nas na gymnaziu nemal take problemy nikto z cca 100 (?) stvrtakov, ze by to bol deges co chodi malovat graffity, mal problemy v rodine, furt hulil...atd. Preto mi to pride cudne, kedze ti co maju taketo "problemy" tich je mensina, mozno 2% z ludi.
Hudba fajn, co sa tyka "problemov" mladeze, sa na tom musim smiat. U nas na gymnaziu nemal take problemy nikto z cca 100 (?) stvrtakov, ze by to bol deges co chodi malovat graffity, mal problemy v rodine, furt hulil...atd. Preto mi to pride cudne, kedze ti co maju taketo "problemy" tich je mensina, mozno 2% z ludi.
-
Šu-Do
Redeemer
jj.. skor to vyzeralo ako na nizsich skolach ako je gymnazium.. nejaka ucnovka alebo podobneFrco napísal:Film celkom fajn, ale napr. ten chalan co mal hrat akoze hlavnu rolu to hrat podla mna nevedel, taktisto jeho priatelka, uplne umele dialogy niektore.