zosilnovac
-
satelitik11
Medium Professional
zosilnovac
poradte mi prosim nejaku stranku alebo hodte sem nejake obrazky rezpektive nejake znacky,slova .... ktore by som daval na predny panel zosilnovaca akoze oznacenie kde co je ... a poradte mi aj ako by som to tam nalepil alebo skratka ako by som to tam dal ... diki thx...nejake ovladacie prvky alebo ja neviem ako to nazvat..,.nieco take ako je na obrazku...PORADTE SURNE
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
satelitik11
Medium Professional
dalsi MUUUDRI .... boga vsak som sa pytal s kadial mozem dostat take popisky aby som to nemusel vystrihovat z papiera a pytal som sa ako to tam mam dat , akou technikou .........ze ci to uz nahodov niekto nerobil ....CHAPES ???....tak o co ide dpc ?? hlavne Ze "king"Traktorista napísal:OMG, to co je za pri*ebanu otazku???
sak tam das take popisky, co ten zosik charakterizuje, ak mas korekcny predzosilovac, tak tam je*** bass/treble, ak nemas, tak tam das volume, alebo len on/off,...
-
juslik
King
no ale ty si sa tak na to pytal ze to nepochopilo asi dost ludi ked nikto neodpisoval...satelitik11 napísal:dalsi MUUUDRI .... boga vsak som sa pytal s kadial mozem dostat take popisky aby som to nemusel vystrihovat z papiera a pytal som sa ako to tam mam dat , akou technikou .........ze ci to uz nahodov niekto nerobil ....CHAPES ???....tak o co ide dpc ?? hlavne Ze "king"![]()
![]()
teda si mi poradil
imbecil fakt ma take nieco vie vytocit ....DIKI Za """""RADU"""""
precitaj si co si napisal...
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
skus to podla tohoto navodu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.elweb.cz/clanky.php?clanek=98-
Traktorista
Guru
hlavne ze ty si otvaras hubu a nevies sa ani poriadne opytat, splietas tam jedno s druhym, ale ziadna poriadna otazka,.. najprv si premyslim co chcem a napisem to zrozumitelne,...satelitik11 napísal:dalsi MUUUDRI .... boga vsak som sa pytal s kadial mozem dostat take popisky aby som to nemusel vystrihovat z papiera a pytal som sa ako to tam mam dat , akou technikou .........ze ci to uz nahodov niekto nerobil ....CHAPES ???....tak o co ide dpc ?? hlavne Ze "king"![]()
![]()
teda si mi poradil
imbecil fakt ma take nieco vie vytocit ....DIKI Za """""RADU"""""
-
satelitik11
Medium Professional
-
Traktorista
Guru
myslim ze viac by ti vedeli poradit na http://forum.audioweb.cz tam je subforum dielna, skus sa tam opytat...satelitik11 napísal:ok dik za upozornenie ....a poradis mi nieco ??? ked uz vies co som chcel
ja osobne to vidim spravit predny panel z hliniku, a nechat si vo firme do toho vygravirovat popisky,...
videl som na spominanom fore projekt jednej 250ky dual mono, a krasne spravena robotka,...
toto je foto predneho/zadneho panelu toho zosiku http://img91.imageshack.us/img91/2185/p ... ezmqt2.jpg
viac info zistis tam,..