vie mi prosim pomoct nejaky mudry clovek? kupila som si na notbuka router BELKIN Cable/ DSL gateway router 54Mbps 802.11g lebo momentalne mam net cez lokalne pripojenie z modemu.pri instalacii som postupovala podla navodu a na zaver som zistila ze moj notbuk chyta signal z ruteru a ze ho poskytuje dalsim pc.v navode nebolo nic o prepojeni modemu s ruterom a o nejakom nastaveni prijimania signalu z neho.ze ako to vlastne funguje hlavne ze som mala prepojit ruter s pc neviem naco,a tak som dospela k tomu ze ja vysielam signal pre ostatne pc.ked odpojim to spojenie tak nemam k dispozicii ziadnu bezdrôtovu siet inac bezi. a technika si nemozem dovolit, na instalacnom cd je aj dalsi manual no bohuzial nie po slovensky takze prd rozumiem.ja chcem iba na moj NTB signal z ruteru nic viac.dufam ze mi niekto rozumel co som tym chcela povedat a odpise mi volaco dakujem
Mno tak,v prvom rade kolko PC ma byt pripojenych.Pochopil som, ze NTB ma byt pripojene cez WIFI a este ten BElKIN wifi router,ci je ADSL router,alebo musi byt pred nim zapojeny modem.
no mala som na vyber wep a wpa,tak som dala wpa a teraz sa neviem pripojit, cakala som ze ma to niekde upozorni ze to bude chciet vlozit heslo pri pripajani, no neviem to nikde najst,takze sa neviem pripojit.
Tak pokial to mas nastavene, ze ho prideluje automaticky, tak po tebe nebude chciet ziadne heslo.Skus vo volbe WPA2 zaskrknut Pre shared key,vlozit vlastne heslo a potom snad bude pytat.
PS:Cez aky soft to riesis??Windowsacky alebo nejaky co bol v notase.
ja to uz neriesim,lebo tomu nerozumiem.na instalacnom cd bolo v jednom z krokov zabezpečenie a tam som mala na vyber wep , wpa alebo nezabezpečene.ja som dala wpa pekne som si dala heslo.no bohuzial pri pripojeni to nic nepytalo a tak som sa nevedela prihlasit.vo win som nic nenasla.
Ak tu siet pouzivas len doma v nutri, tak ti staci mat zapnute filtrovanie MAC adries.Heslo si tam nemusis davat,popripade len WEP, ak to s nim rozbehas.A ked nie nechaj to bez hesla.Snad to nema taky dosah aby sa ti tam niekto snazil dostat.