Post rock
Post rock
mate radi experimentalnu hudbu typu post rock?
podla mna nic lepsie na svete neexistuje ako toto... post rock je zmes emocii do stastia az po sklamanie s neskutocnym feelingom...
kapely ako:
red sparowes
mogwai
65daysofstatic
god is an astronaut
podla mna nic lepsie na svete neexistuje ako toto... post rock je zmes emocii do stastia az po sklamanie s neskutocnym feelingom...
kapely ako:
red sparowes
mogwai
65daysofstatic
god is an astronaut
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kachna som pocul len tych red sparrowes momentalne, prvu songu s myspace len lebo mam limity a je to brutalne...uz viem co taham cez vikend, dufam ze aj ostatne su obdobne...
no a na zaklade sice len tej jednej pesnicky, dufam ze sa trafim do zanru co tu chces prezentovat, ak popocuvam viac tak editnem alebo nieco pridam...
no napr. Velvet Underground - vpodstate oni dali zaklad post rocku
Brian Eno - no comment, on dost vela experimentoval, i ked je to tak viac ambientejsie
Free faces - slovenski brutalisti, tiez sa to tu da priradit si myslim...
no a na zaklade sice len tej jednej pesnicky, dufam ze sa trafim do zanru co tu chces prezentovat, ak popocuvam viac tak editnem alebo nieco pridam...
no napr. Velvet Underground - vpodstate oni dali zaklad post rocku
Brian Eno - no comment, on dost vela experimentoval, i ked je to tak viac ambientejsie
Free faces - slovenski brutalisti, tiez sa to tu da priradit si myslim...
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Post rock
Munaf Rayani a jeho vynaliezavosť ohľadom hrania
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mám rád Joy Division, hodí sa mi to do tejto témy asi najviac. A ešte mám rád slovenskú skupiny YouCoco.
-
Old Dirty Bastard
Guru
a čo to ma s post-rockom? už aj predtym tu niekto spominal Joy Division. Joy Division je post-punk, niečo uplne ine..
to je ako keby som napisal, že Nick Cave a This Will Destroy You maju niečo spoločne.. alebo akakolvek ina post-rockova formacia
to je ako keby som napisal, že Nick Cave a This Will Destroy You maju niečo spoločne.. alebo akakolvek ina post-rockova formacia
post punk nie je post rock
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 17:00)
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2010, 17:00)
predbehol si maOld Dirty Bastard napísal:a čo to ma s post-rockom? už aj predtym tu niekto spominal Joy Division. Joy Division je post-punk, niečo uplne ine..
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ja len ako tip dodám Explosions in the Sky. A samozrejme, že mám rád i God is an Astronaut. Post-rock ako taký mám veľmi rád, z uvedených dvoch je vidieť približný štýl
.