chcem sa opytat ci by sa nedalo spravit aby mi icq dokonca rozoznalo kto prisiel na net.... napriklad pre Mata.. by som si nahral ze "Mato prisiel". a na dakoho ineho zas daco ine...... s nahravanim hlasok problem nemam... ale tak ci sa to da aby to aj rozlisovalo..... to by som chcel asi moc ze?
/ehm dakujem za K- pre pravopis..... staci upozornit alebo dat do Gram. okienka.... ... a nabuduce sa aspon podpis...
hmmm..... ano viem ze meni zvuky.. pri tom ked dakto odide... pride, meni status....... ale ja chcem nech mam na frajerku iny zvuk ked pride..... na jedneho kamarata zase iny zvuk.... na dalsieho dalsi.....
wolodo napísal:hmmm..... ano viem ze meni zvuky.. pri tom ked dakto odide... pride, meni status....... ale ja chcem nech mam na frajerku iny zvuk ked pride..... na jedneho kamarata zase iny zvuk.... na dalsieho dalsi.....
Ano, to sa v Mirande da, ked chces, tak potom pozriem kde presne sa to nastavuje, teraz sa mi nechce
jasne GothaR... to by si mohol pozret, prave to tam prehladavam nejak... ale nevyznam sa moc v tom.. tak ak by si nasiel daco.. tak napis..... nesuri ze to musi byt hned.... ale pozri sa na to...... nejak do par dni...
Tak nakoniec nic zlozite: daj si detaily uzivatela, oznamenie stavu a tam mas potom vyber zvukov pre rozne stavy. Najuniverzalnejsie je from offline.
Ak by si k tomu chcel zmenit aj vyskakovacie oznamenia pre konkretne osoby tak to je v moznostiach a potom udalosti >> oznamenia stavu