Nemozem sa prihlasit na qip
Nemozem sa prihlasit na qip
Zadam cislo a heslo, ale neprihlasi ma a ukaze "chybne icq/sn nebo heslo. Oboje je 100% spravne. Vobec netusim co a ako s tym....
k+
k+
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
skus bezne ICQ...
ak ti tam nepojde.. tak skus to napriklad za hodku dve... bez toho aby si to medzitym skusal..
ak nepojde.. tak asi vies kde je problem.. uje*ane heslo..
inak... este ma napadlo.. ze ako zadavas cislo ?
s medzerami, s pomlckami ?
pretoze mozes skusit ho dat v kope.. cele cislo na sebe
ak ti tam nepojde.. tak skus to napriklad za hodku dve... bez toho aby si to medzitym skusal..
ak nepojde.. tak asi vies kde je problem.. uje*ane heslo..
inak... este ma napadlo.. ze ako zadavas cislo ?
s medzerami, s pomlckami ?
pretoze mozes skusit ho dat v kope.. cele cislo na sebe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
qip je urcite lepsi ako ICQ... ale.. len som ti dal moznosti... pretoze ak ti to nejde na beznom ICQ tak potom to uz je jasne...Pimp_C napísal:Na radu aby som sa vykaslal na icq idem na qip. Tu zase chod na icq.....aka ironia![]()
![]()
Nie, skusal som aj cilo s pomlckami atd atd.
ak chces posli mi cez SS ICQ cislo a heslo... mozem skusit... ak nedoverujes nic sa nedeje
//inak.. skus si vytvorit nove cislo.. a dat si do kontaktov stare... a kukat ze ci ti niekto neuj*bal heslo.. ked sa niekto nanho prihlasi je to jasne
mam qip 8040. zmenil som heslo, slo to, sice neviem preco ale neva. V qip si nemozem zmenit heslo, musim vzdy ist do icq, hed budem chciet ine?
- v qip nie je funkcia ako v icq, ze vidim ked niekto pise v komunikacii?
- http://qipim.com/en/pages/qipwinamp_en/ - toto mi njde vobec spustit, neviem preco. Mam winamp 5.5.
ob3l1x +
// - ako nastavit funkciu odoslania enterom?
- zozeniem niekde zvuky z icq 5.1 na qip?
- nahodou skin icq 5.1 pre qip nie je?
Diky moc
- v qip nie je funkcia ako v icq, ze vidim ked niekto pise v komunikacii?
- http://qipim.com/en/pages/qipwinamp_en/ - toto mi njde vobec spustit, neviem preco. Mam winamp 5.5.
ob3l1x +
// - ako nastavit funkciu odoslania enterom?
- zozeniem niekde zvuky z icq 5.1 na qip?
- nahodou skin icq 5.1 pre qip nie je?
Diky moc
v okne kde pises mas dole niekolko tlacitiek - myslim, ze druhe sprava (vedla toho N) a ma popis "Press to use Enter button to send messages" takze to stlacis a posielas enteromPimp_C napísal:ako nastavit funkciu odoslania enterom?
chod do zlozky kde mas nainstalovane ICQ a zlozka "Sounds"Pimp C napísal:zozeniem niekde zvuky z icq 5.1 na qip?
tieto subory si skopiruj do zlozky QIP/Sounds/ a v nastaveniach (konkretne Preferences >> Sounds) si popriraduj jednotlivym udalostiam zvuky (pomocou tlacitka "Change" )
hore v kontakt liste klikni na tu ikonku v lavo hore GPimp_C napísal:Tu winamp funkciu niekto nemate? Neviem, ci je to tym winmpom 5.5, na starsi ist nechcem
- naskocilo mi radenie uzivatelov do skupin, ale nejako sa mi nedari najst, ako skupiy vypnut. kde?
D.
add skus aj trosku sam pohladat nez sem pisat o kazdu blbost ako sa robi ...
-
webmasterr
Medium Professional
mam pocit, ze QIP ukazuje, ze ti niekto pise (ked mas otvorene okno s konverzaciou) len ked ten druhy ma nieco ine ako QIP...teda myslim, ze ak ma druha strana QIP Infinium tak to ukazuje, ale inak nie...aspon mne to tak robi...
inak ukazuje to v okne s konverzaciou v tom ramceku kde je uvedeny klient, ktoreho pouziva druha strana...
inak ukazuje to v okne s konverzaciou v tom ramceku kde je uvedeny klient, ktoreho pouziva druha strana...