Dobry večer,
Poradil by mi niekto ako nainštalujem tento OS ? Zvladol som linuxy aj Vosta a ostatne stare WIN od MS ale s tymto si neviem dať rady..
Mam to ako 7,5GB Iso subor ten som napalil cez ultra iso hned priamo na DVD+R double layer (8,5GB)
Mam zapnute šetky bootovania.. nuž po vloženi DVD mi hodi iba inštalaciu BOOT CAMP to som si aj nainštaloval na svoje sučasne win XP legal a mam v pravo dolu pri hodinkach ikonku a v nej ponuky boot camp center tam mi hodi priečinox WIN XP a reštart daval som to a druha možnosť je Restart IN MAC OS X... na to ked kliknem mi hodi: Could not locale the Mac OS X boot volume.
Tak tu som sa dopracoval a dalej si neviem rady.. ešte nejake info o tom PC: 2,8GHZ ,1GBram ,256ATIradeon 9550,120GB HDD samusung.. pre potrebne info poskytnem aj ine..
Poprosim Vas pomožte mi niekto z touto podla mna zložitou inštalaciu MACu
MAC OSX Leopard105
v PC mam ešte XPčko hodil som DVD s macom dovnutra restart PC že snad nabootuje a nič.. bootovanie mam zapnute aj citanie z romky atd...Aiden napísal:asi zvlastna otazka, ale z toho co si napisal mi nieje jasne...instaloval si lea na sformatovanu vytvorenu particiu alebo na C?
mam sformatovat najprv HDD ?ked mi ho potom nechiti tak nwm nwm...
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Tohle bylo na Lamkach .. nevim mozna ti to pomuze 
chlapci... pokial na tom systeme nenastartujete aspon zakladnu podporu grafiky (bez QE A CI) tak sa vam nebude dat menit rozlisenie, frekvencia, ani nic... nepojdu vam programy ktore potrebuju QE a CI a pre vacsinu neni ziaden ochcavac... dalsia vec je, ze na tom nerozbehate vacsinu veci co mate v PC (od neintegrovanej zvukovky az po radice na USB)... a rozhodne to neni pre 15 rocnych pubertiakov ktory este ani raz nevideli instalaciu Windowsu... tu sa mozu vyskytnut take problemy s chodom systemu a instalaciou, kedy sa nebudete moc dostat ani do windowsu...
proste ked to uz chcete vyskusat tak vam odporucam sa posadit za realny mac (teraz sa na celom slovensku otvaraju rozne mac predajne kde si to mozete vyskusat) inak je celkom realne ze vas prejde chut a budete cely tento perfektny system povazovat za taky isty srot ako to co produkuje microshit... pokial to aj tak chcete vyskusat, tak sa pripravte na to, ze vas moze postihnut velke mnozstvo problemov...
a este minimalne poziadavky na system bo tie co su na tej stranke hore spominanej su kravina:
minimalne:
2,3 GHz Intel Celeron v LGA775 s SSE2 instrukciami (iba pre verzie do 10.4.8... potom je nutna podpora SSE3)
512 RAM
12 GB miesta na disku (8-10 giga zabere instalacia a dalsie dva su rezervne pre swap)
GeForce FX5xxx a vyssie (je na nich celkom realna sanca rozbehnutia QE a CI s pomocou Omniho enablera)
Intel i865 chipset s LGA775
Optimalna
1,8 GHz Intel Core Duo a rychlejsie
1 GB ram
viac ako 20 giga disku
nVidia 7300GT alebo ati radeon XT1600
intel i945 chipset
oficialne podporovane su tieto graficke karty:
nVidia 7300GT, ATI Radeon xt1600 a graficke karty integrovane na INTEL chipsetoch (to su chipsety oznacene G napr i945G) ostatne graficke karty niesu oficialne podporovane a fanusikovia akurat programuju vlastne Kód:
http://www.macvidia.com
na ATI sa mi zda ze je tiez taka komunita avsak ATI neni moja starost.
AMD procesory sa daju sprevadzkovat iba do verzie 10.4.7 pretoze s 10.4.8 prichadza novy kernel ktory zatial podporuje iba INTEL procesory (chvala bohu, aspon nemusim riesit problemy s AMD procesormi ktore ani po splneni poziadaviek na SSE2 a 3 nefungovali)
dalsia vec je ze particiu ktoru chcete naformatovat cez Disk Utility musi byt naformatovana na FAT32 inak ju nezfotmatujete! tak isto musi byt primarna (niekde hore je to spominane)! ako boot loader odporucam Acronis OS Selector alebo pokial mate osx nainstalovany na extra disku, tak vam staci aj win loader a maly trick s chain0 (vygooglite si to )
takze pokial ste rozumeli vsetkemu co som pisal tak sa hor do skusania.
ak nie tak si to dobehnite a az potom si to instalujte na svoje pocitace
ozaj a zabudol som... ZALOHUJTE SI DATA PREDTYM AKO BUDETE NIECO SKUSAT
edit: a zabudol som... kto to tahal s tym ze to je 10.5.0 tak rofl ... podrzme minutu ticha nad nim
edit2: ozaj este som zabudol... na notebookoch musi byt pri spustani zapojeny adapter a spojene 4 piny na externom vystupe z grafiky...