Zosieťovanie telefónov Panasonic KX-TCA115EX

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Zosieťovanie telefónov Panasonic KX-TCA115EX

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

Ahojte... potreboval by som poradiť ako na nich uskutočním hovor medzi nimi. Poradte mi prosím...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

no doma mame trosku iny model, ale tiez panasonic,.. zaklad je aby podporoval interkom hovor, teda hovor medzi sluchadlami,.. u nas na to je speci tlacitko INT dole vpravo, to stlacis, a pak stlacis cislo, ake ma to druhe sluchadlo (bud jedna, alebo dva a tak,..)
Marcos Corvin
Expert
Expert

Traktorista napísal:no doma mame trosku iny model, ale tiez panasonic,.. zaklad je aby podporoval interkom hovor, teda hovor medzi sluchadlami,.. u nas na to je speci tlacitko INT dole vpravo, to stlacis, a pak stlacis cislo, ake ma to druhe sluchadlo (bud jedna, alebo dva a tak,..)
ďakujem... skúšal som to tak... stlačil som tlačítko INT a ukázalo mi niečo ako [1] tak som stlačil 1-tku a potom mi nakočilo na display [1][1] a začne mi obsadzovací tón... neviem ako ďalej
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ano, stlacis int, a ono ti ukaze 1, tak stlacis 2, aon to spoji stym druhym,... proste na jednom ak stlacis int ti ukaze 1 a ty musis stlacis 2 aby si zavolal ten druhy, a zas na tom druhom sluchadle stlacis int a on ti ukaze 2, a ty stlacis 1 a zavolas na ten prvy,....
inak je to v navode popisane :)
Marcos Corvin
Expert
Expert

Traktorista napísal:no ano, stlacis int, a ono ti ukaze 1, tak stlacis 2, aon to spoji stym druhym,... proste na jednom ak stlacis int ti ukaze 1 a ty musis stlacis 2 aby si zavolal ten druhy, a zas na tom druhom sluchadle stlacis int a on ti ukaze 2, a ty stlacis 1 a zavolas na ten prvy,....
inak je to v navode popisane :)
Na obidvoch mi naskočí [1] keď stlačím 1-tku tak mi naskočí obsadzovací tón... nevieš ako to zmeniť??? Dá sa to vôbec???
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Marcos Corvin napísal:Na obidvoch mi naskočí [1] keď stlačím 1-tku tak mi naskočí obsadzovací tón... nevieš ako to zmeniť??? Dá sa to vôbec???
a mas oba prihlasene k jednej zakladni?
Marcos Corvin
Expert
Expert

Traktorista napísal:a mas oba prihlasene k jednej zakladni?
Čo sa presne rozumie pod základňou??? To na čom je telefón položený??? No každý má vlastný stojan. Dá sa to zosieťovať???
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

vies co, precitaj si navod... ak nemas, najdi na nete...
Napísať odpoveď