zistenie hesla do Raru
zistenie hesla do Raru
pls neviete nieaky sposob ako zistit heslo do raru pretoze uz nevdrzim tie spamy od kamosa ze ako ma zistit to heslo ale zase je to kamos a nechcem ho odignorovat tak sa pytam
za skoru odpoved dakujem
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
http://www.rarpasswordcracker.com/
moze to trvat aj par dni... zalezi od CPU... a bacha aby mu nezhorelo
inak aj zalezi od coho je to heslo.. ako myslim ze ci je to nejaky rls (neoficialny) potom to moze skusit vygooglit.. alebo rar ktory zahesloval jeho kamos..
moze to trvat aj par dni... zalezi od CPU... a bacha aby mu nezhorelo
inak aj zalezi od coho je to heslo.. ako myslim ze ci je to nejaky rls (neoficialny) potom to moze skusit vygooglit.. alebo rar ktory zahesloval jeho kamos..
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
btw je to shareware
nech si najde cracknutu verziu... a ja som s tym progom nikdy nerobil.. cize
//
nech si najde cracknutu verziu... a ja som s tym progom nikdy nerobil.. cize
//
aha.. takze to charset je znakova sada.. cize si ma najprv vybrat znaky-=wolf=- napísal:no ved hovori ze si to nainstaloval ale ze s tym vobec nevie robit, ze to odneho chce nieaky charset, pls Su-Do zachran ma pretoze to su 3-sekundove spammy
vzhladom k tomu, ze monitor je v stredu tak sa mu vazne s tym neopalti ani zacinat...
skusal som tento program a ak si dobre pamatam tak pokial ma free verziu tak vie rozlustit len hesla, ktore maju maximalne 3 znaky
avsak ani cracknuta verzia nie je bohvieaka vyhra - ako spominal Su-Do moze to trvat mnoho dni kym rozlusti heslo lebo program pouziva metodu "brute force" - na zaciatku si vyberies znaky, ktore ma skusat (male, velke pismena, cisla, specialne znaky) a pocet znakov v hesle (napr od 3 do 7)...
takze mu skus poradit nech si radsej to heslo skusi zistit od zdroja lebo touto metodou nan dojde fakt len tazko...
skusal som tento program a ak si dobre pamatam tak pokial ma free verziu tak vie rozlustit len hesla, ktore maju maximalne 3 znaky
avsak ani cracknuta verzia nie je bohvieaka vyhra - ako spominal Su-Do moze to trvat mnoho dni kym rozlusti heslo lebo program pouziva metodu "brute force" - na zaciatku si vyberies znaky, ktore ma skusat (male, velke pismena, cisla, specialne znaky) a pocet znakov v hesle (napr od 3 do 7)...
takze mu skus poradit nech si radsej to heslo skusi zistit od zdroja lebo touto metodou nan dojde fakt len tazko...