Vysoká škola - mechanik PC sieti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
NumBer_One
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vysoká škola - mechanik PC sieti

Príspevok od používateľa NumBer_One »

Zdravim :) Mohli by ste mi sem vypísať nejaké VŠ kde sa dá vyštudovať odbor mechanik PC sieti? Alebo niečo veľmi blízke tomuto :P
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Vysoka skola bannicka-Ostrava
tam idem aj ja a staci Ti zmaturovat z MAT alebo FYZ alebo mat preimer maturitneho vysvedcenia do 2.25 aby Ta zobrali bez skusok :D
co sa sieti tyka mozes si dokonca zaplatit specialny kurz trvajci 4 semestre od CISCO, po ktorom dostanes certifikat.
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

studujem na OA...maturita z matiky nepripada do uvahy a fyziku nemam na skole :( nieco ine? :?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

axXis napísal:Vysoka skola bannicka-Ostrava
tam idem aj ja a staci Ti zmaturovat z MAT alebo FYZ alebo mat preimer maturitneho vysvedcenia do 2.25 aby Ta zobrali bez skusok :D
co sa sieti tyka mozes si dokonca zaplatit specialny kurz trvajci 4 semestre od CISCO, po ktorom dostanes certifikat.
a este stale mozes ist na pirijamcky, alebo si spravit test vseobecnych studijnych predpokladov. je to taka obdoba psychotestov, ak ho urobis na 40% tiez Ta vezmu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

axXis napísal:Vysoka skola bannicka-Ostrava
Certifikat nedostanes od cisca, takze vo vysledku si s nim mozes vytriet zadok, lebo ta s tym kazdy vysmeje.
Napísať odpoveď