mam zvlastne farby vo wine
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mam zvlastne farby vo wine
ludia prosim o pomoc neviem cim to je mam radeon HD2600PRO a ovladace 8.1 no ani za nic neviem prist na to ze pokial ziadne ovladace nemam nainstalovane vsetko ide ako ma len nenajde grafiku no ako nainstalujem ovladace grafiku to najde vsetko ide nadalej dobre ale pri uvodnej obrazovke uz mam ten napis velcome takym slabo cervenym odtienom a na hociakej stranke kam len idem mam ine farby nadpisov ako by mali byt a tak je to vlastne len taka mala vec ale dokaze nastvat uz len z toho dovodu ze neviem dovod preco napriklad www.bleskovky.sk maju nadpisi pisane cervenou farbou no ja ich mam modreee
ale akonahle prejdem cez ne mysou tak sa zmenia na povodnu cervenu farbu a tak isto aj pokec priatelov mam pisanych modrou farbou no nemaju tak byt ukazem aj screen na pctuning.cz kde ma byt nadpis modrou farbou no ja ho mam cerveny
ale akonahle pretiahnem mysou cast toho nadpisu tak sa zmeni na taku farbu aku ma mat
pomozte dakujem reinstal systemu bol 3 krat a nechapem co je zle ja sa v pc vyznam takze nedavajte rady nejakeho dementneho razu dakujem za pochopenie pisem sem preto lebo absolutne nemam sajnu ako je to mozne 
vypni "vyhladzovat okraje zobrazovaneho pisma", mne to iste robi tez pod catalystom 7.12 a sapphire radeon 3850. (7.11 ten bug nema btw). tu polozku najdes v ovladacich paneloch -> system -> spresnenie ->vykon -> nastavenie. bug v driveroch. do pi*i kedy sa nauci ATI vyrabat poriadne drivery? uz som im pisal ohladom tohto bugu do feedback-u (necakam odpoved) a ohladom divneho chovania HD3850 v catalystoch 8.1... omg asi som si mal zohnat nejaku nvidiu 8800 alebo tak 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
diky moc za ochotu ale mam na teba jednu prosbu nevedel by si mi povedat ako sa to vyhladzovanie presne vola ? mam totiz eng windows a nejako to tam neviem najstinflater napísal:vypni "vyhladzovat okraje zobrazovaneho pisma", mne to iste robi tez pod catalystom 7.12 a sapphire radeon 3850. (7.11 ten bug nema btw). tu polozku najdes v ovladacich paneloch -> system -> spresnenie ->vykon -> nastavenie. bug v driveroch. do pi*i kedy sa nauci ATI vyrabat poriadne drivery? uz som im pisal ohladom tohto bugu do feedback-u (necakam odpoved) a ohladom divneho chovania HD3850 v catalystoch 8.1... omg asi som si mal zohnat nejaku nvidiu 8800 alebo tak