BUX.TO - co vy na to ?
nie, myslim to tak, ze cez bux.to sa nedaju preniest peniaze na paypal... ked si dam CASHOUT, tak tam mam len Convert to cash via Alertpay.... malo by tam byt aj ze cez paypalD4rTh napísal:Ako to myslis? Neda sa kupit steamko cez paypal?
nvm, ja som si to dal vyplatit na paypal, hadam mi to dojde...D4rTh napísal:Nepaci sa mi ze tam nieje Paypal![]()
![]()
Omg, to nevyplatia na paypal?![]()
Omfg, a ten AlertPay , ako funguje? Je to zadarmo? prosim popises?
teraz tam funguje asi uz len alertpay, takze musis sa regnut na www.alertpay.com a emailovu adresu, ktoru pouzijes pri regsitracii na alertpay pouzi aj pri vyplacani na bux.to... ale este radsej naspor tych 12 dolacov, nevim presne ako to tam chodi
-
Earl_Simmons
Light Star
hm
ja tam nemam obrazok so security codom 
-
polippolip
Amateur
bux.to
takže pokiaľ ja vjem bux.to vypláca len na alertpay...a z alert pay sa neviem ako dajú dostať peniaze na paypal...a veľmi súrne mi to treba...ak niekto vje prosím píšte mi na moje icq 251-050-411 alebo napíšte to tuna(ale ak by ste mohli tak na icq) pretože potrebujem dostať penize z bux.to na paypal a nie na alertpay...ale ináč to nejde len z bux.to na alertpay a potom na paypal...prosíííííííím ide mi o iPod...ak vjete PLS píšte

-
Pantagruel
Star
-
polippolip
Amateur
-
polippolip
Amateur