pozeranie TV na PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
demizon
Light Expert
Light Expert

pozeranie TV na PC

Príspevok od používateľa demizon »

Nazdar, mam jeden problem..
Chcel by som mat moznost pozerat televizne veci (resp. potom ich nahravat) cez pocitac.. Bolo mi povedane, ze potrebujem nejaku rozdvojku na tie televizno-internetove vystupy (alebo ako sa to vola..), aby som mohol mat internet aj telku zaroven na compe..
a nejaky kratky koaxial, aby som to mohol spojit (ako ten "vystup" s PC)..

mam chello btw (neviem ci na tom zalezi :oops: )

Vie mi niekto poradit, co mam kupit a co dalej potom? :playboy: :cajicek:
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

ja som si na to kupil externy tv tuner ..taky hybrid co ma aj analog aj digital..len ten analog ma strasne skaredy obraz neviem preco mi na nom nejde zvuk..zatial co digital je v phoode ale s nim chytam len 5 stanic :-( a to Markizu Joj STV1,2 TA3..musim si pockat kym aj ostatny budu vysielat digitalne :-)

edit: no samozrejme este mam k tomu koax od kablovky :-) ale bola aj k tomu externa antena tu som ale neskusal
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

pockat to existuje nieco male externe na PC co mi bude prijimat digitalny signal s integrovanou antenou?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

spravne rozumiem ze "s tym malym externym" nepotrebujem TV kartu?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ano grafarna bez tv inu
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ty jo! to uz hej... demizon, prezradis nam znacku toho co mas? nam na zatial v ebay padol len daky Asus a takym znackam ja neverim...
dudo02
King
King

Re: pozeranie TV na PC

Príspevok od používateľa dudo02 »

demizon napísal:Nazdar, mam jeden problem..
Chcel by som mat moznost pozerat televizne veci (resp. potom ich nahravat) cez pocitac.. Bolo mi povedane, ze potrebujem nejaku rozdvojku na tie televizno-internetove vystupy (alebo ako sa to vola..), aby som mohol mat internet aj telku zaroven na compe..
a nejaky kratky koaxial, aby som to mohol spojit (ako ten "vystup" s PC)..

mam chello btw (neviem ci na tom zalezi :oops: )

Vie mi niekto poradit, co mam kupit a co dalej potom? :playboy: :cajicek:
Nenapisal si aku televiziu chces pripajat na PC.. Zrejme mas najaky balik Chello,takze mas kablovku..

Pokial mas napr.kablovku,tak si kupis TAKUTO kartu,ktoru zasunies do volneho PCI slotu v PC.Do tejto karty mas klasicky vstup ako do TV.Potom si este musis nainstalovat nejaky soft,ktory by mal byt uz pribaleny..Pomocou neho potom nahravas,ladis,atd..

Rozdvojku potrebujes na koaxialny kabel,ktory privadza TV signal.Teda ak chces mat TV aj inde ako na PC..

A to bud TAKUTO-ktora je lacna,avsak je to vlastne len rozdvojka,takze sa navzajom mozu signaly rusit-pri PC dost pravdepodobne.Osobna skusenost.

Alebo,lepsie riesenie je kupit si PRIECHODZIU KRABICKU,ktora rusenie eliminuje..
Napísať odpoveď