No ja mam zas iny problem s uTorrent, totiz odkedy som ho raz updatol tak sa mi stava ze normalne ide, zrazu sa restartne komp a ked sa zapne tak da hlasku ze Windows sa obnovil po kritickej chybe. Potom to robila kazda dalsia verzia nevie niekto ktora to este nerobila a popripade mi nak posle link? Thxvm
dik a este jedna otazka ,ako mam na privatnom trackery statistiky download a tak to ako zistia ze kolko som downloadol ? lebo uz som stiahol film cez utorrent a stale tam ma ,ze 0. //edit: uz to je v poriadku....
Problem je, ze ten torrent pridavas cez menu v uTorrente, co ti zrejme nepojde. Ked to spravis cez prehliadac, ci uz na to kliknes alebo to ulozis na disk, tak to pojde normalne.
robbiee napísal:No ja mam zas iny problem s uTorrent, totiz odkedy som ho raz updatol tak sa mi stava ze normalne ide, zrazu sa restartne komp a ked sa zapne tak da hlasku ze Windows sa obnovil po kritickej chybe. Potom to robila kazda dalsia verzia nevie niekto ktora to este nerobila a popripade mi nak posle link? Thxvm
no ja na jednom tackery som cital toto<> Byl nalezen bug v uTorrentu verze 1.6.x, 1.7.x a 1.8 (build 7834 a starší) ta umoznuje provest remote DoS utok. Chyba opravena ve verzi uTorrent 1.7.6 (build 7859).
Pro vlastni klid upgradujte. Je to jen doporuceni zadne klienty zakazovat nebudeme.