Morske musle (Taliansko)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Morske musle (Taliansko)

Príspevok od používateľa Andrej08 »

Prosim Vas, potreboval by som poradit nejaku mapku (Talianska) ze ci tam su musle, alebo ci by ste mi vedeli poradit kde to najst popripade povedat ak tam uz niekto bol ci je v Gargane to je tak juhovychodne taky cip v taliansku ze ci tam su musle v mori. Vopred dakujem fakt by som to potreboval vediet...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

musle su vsade pokial ja viem :D je len otazne ako daleko od pobrezia :lol:
kubodinho
Professional
Professional

Re: Morske musle (Taliansko)

Príspevok od používateľa kubodinho »

Andrej08 napísal:Prosim Vas, potreboval by som poradit nejaku mapku (Talianska) ze ci tam su musle, alebo ci by ste mi vedeli poradit kde to najst popripade povedat ak tam uz niekto bol ci je v Gargane to je tak juhovychodne taky cip v taliansku ze ci tam su musle v mori. Vopred dakujem fakt by som to potreboval vediet...
v Taliansku su musle vsade , bol som tam cca 10 krat a vsade boli musle , Bibione , Jesolo , Lido degli Scacci , Estensi , proste vsade a na Gargane su tiez musle
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

Dakujem velmi pekne...
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Musle su vsade, len ich musis hladat v spravnom case. Ja ked som si chcel nazbierat nejake musle, tak som vstal zavcas rana a vtedy ich bolo najviac, najvacsich a najkrajsich. Doobeda to uz potom poberu ostatni a ty nebudes mat nic.

Tak si zo dva razy privstan a podari sa ti nieco nazbierat :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Rammer napísal:Musle su vsade, len ich musis hladat v spravnom case. Ja ked som si chcel nazbierat nejake musle, tak som vstal zavcas rana a vtedy ich bolo najviac, najvacsich a najkrajsich. Doobeda to uz potom poberu ostatni a ty nebudes mat nic.

Tak si zo dva razy privstan a podari sa ti nieco nazbierat :)
ano mas pravdu je dobre ist skoro a najlepsie po prilive , vtedy s ati podari najst naozaj pekne musle
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

kubodinho napísal:ano mas pravdu je dobre ist skoro a najlepsie po prilive , vtedy s ati podari najst naozaj pekne musle
Chlapci majú pravdu, skoro ráno si aj vychutnáš potápanie najlepšie...žiadni ľudia, proste paráda :)
Napísať odpoveď