Morske musle (Taliansko)
-
Andrej08
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Morske musle (Taliansko)
Prosim Vas, potreboval by som poradit nejaku mapku (Talianska) ze ci tam su musle, alebo ci by ste mi vedeli poradit kde to najst popripade povedat ak tam uz niekto bol ci je v Gargane to je tak juhovychodne taky cip v taliansku ze ci tam su musle v mori. Vopred dakujem fakt by som to potreboval vediet...
Re: Morske musle (Taliansko)
v Taliansku su musle vsade , bol som tam cca 10 krat a vsade boli musle , Bibione , Jesolo , Lido degli Scacci , Estensi , proste vsade a na Gargane su tiez musleAndrej08 napísal:Prosim Vas, potreboval by som poradit nejaku mapku (Talianska) ze ci tam su musle, alebo ci by ste mi vedeli poradit kde to najst popripade povedat ak tam uz niekto bol ci je v Gargane to je tak juhovychodne taky cip v taliansku ze ci tam su musle v mori. Vopred dakujem fakt by som to potreboval vediet...
ano mas pravdu je dobre ist skoro a najlepsie po prilive , vtedy s ati podari najst naozaj pekne musleRammer napísal:Musle su vsade, len ich musis hladat v spravnom case. Ja ked som si chcel nazbierat nejake musle, tak som vstal zavcas rana a vtedy ich bolo najviac, najvacsich a najkrajsich. Doobeda to uz potom poberu ostatni a ty nebudes mat nic.
Tak si zo dva razy privstan a podari sa ti nieco nazbierat