Rychlostna komunikacia okolo Prievidze

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rychlostna komunikacia okolo Prievidze

Príspevok od používateľa mato.x »

V poslednom case som pocul, ze je realna vystavba rychlostnej komunikacie Trencin - Ziar n/Hronom cez Prievidzu. Kedy, to ani panboh nevie. Co vy na to? Vyjadrite sa.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no to by som bral keďže som z PD 8)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

audio, na dialnicu s bicyklom nemozes ist :D

just a joke : )
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

audiotrack napísal:no to by som bral keďže som z PD 8)
No veru to iste by som povedal ked Prievidza je moje sidlo...
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

Tak ja by som bol radsej keby sa za tie peniaze postavila dialnica okolo Popradu...Ale to bude asi tym ze som z Popradu :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

hondzo.. no podľa mňa okolo PP budeš mať skôr diaľnicu, než začnú čoby len vymeriavať cestu okolo Prievidze.. :) Šak už za chvíľu otvoria úsek Važec-Mengusovce.. a to je do PP čoby si kameňom dohodil.. :D a neverím, že už Vám tam okolo PP nechodia Tatrovky s kopou zeminy a štrku.. ;)

Inak doprajem aj ľuďom od Prievidze peknú rýchlu a širokú cestu.. síce som tam ešte nebol, ale budúci rok ma tam určite zavedie služobka.. a vraj tam máte cesty pekne hornaté a kľukaté..

..rýchlych a širokých komunikácií nie je nikde a nikdy dosť. :) :roll:
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

brm napísal: Inak doprajem aj ľuďom od Prievidze peknú rýchlu a širokú cestu.. síce som tam ešte nebol, ale budúci rok ma tam určite zavedie služobka.. a vraj tam máte cesty pekne hornaté a kľukaté..
Je tu krasne vdaka prid :D

Ked som o tom cital clanok (uz ani neviem kde a kedy to bolo) tak mala byt dokoncena v r. :arrow: 2010 :!: :lol: :lol: :lol:
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

brm napísal:Inak doprajem aj ľuďom od Prievidze peknú rýchlu a širokú cestu.. síce som tam ešte nebol, ale budúci rok ma tam určite zavedie služobka.. a vraj tam máte cesty pekne hornaté a kľukaté..

..rýchlych a širokých komunikácií nie je nikde a nikdy dosť. :) :roll:
Veru dobrhni sem , je tu vela krasnej prirody a vela pracovnej priležitosti... :idea:
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johnyy »

Hmm, je rok 2008 a výstavba R1 Trenčín - Prievidza - Žiar n. Hronom v nedoľadne. Ja to reálne vidím až po roku 2010, po dokončený prioritných projektov ďialnic a erky z Nitry do Žiaru.
Na ktorýkoľvek smer sa z PD vyberiete, čaká vás nepríjemná hrboľatá cesta, skrížené kamióny a zápchy...Táto Er-ka by Prievidzi výrazne pomohla k rozvoju, pretože to tu stojí už dosť dlho, pozemky v priemyselnom parku zatiaľ vzývajú prázdnotou...Si to porovnajte trebárs s Považím alebo Liptovom, kde je ďialnica.
Btw, tento rok, na jar, by sa mal začať stavať zábavný park - najväčší v strednej Európe...tak som zvedavý...to pomôže prebudiť zaspatú Prievidzu.
A už dokončujú Baumax, tak aspoň niečo.
A ako vydíte budúcnosť PD vy?? :?: :!:
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

hm no ja vidim prority na D1, D3 a R1 takze tak skoro to nebude.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

no bolo by to super. novacka je uz dobre poprepadavana a rozpadnuta. pred tyzdnom som isiel do BA cez TN. PD-TN (68 km) som isiel 1 hod a BA-TN 30 min (cca 120 km). urcite by to mnohym pomohlo
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

BA - TN za 30 minut... heh ty si siel asi predpisovo...
Prievidza je diera totalna... z geografickeho hladiska cista vana... uz len vystahovat a napustit a aspon nejaky osoh by z toho bol, zeby sme mali more... ja tam byvam, ale je to tam cim dalej tym horsie a myslim, ze uz to nezachrani ani ta rychlostna komunikacia...
sundevil
VIP
VIP

Re: re

Príspevok od používateľa sundevil »

Monako2 napísal:BA-TN 30 min (cca 120 km)
hmm...240km/hod? pekne od teba :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

teraz to bolo v telke dakedy a viem ze ked povedali ten datum som ostal prekvapeny aki su optimisti ..to ti musi stacit:D
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:lol: hehe, no to čo povedia v telke + prirátam pár rokov + čas potrebný na výstavbu = budem rad ak sa dožijem :lol:
JJ mne tiež PD-TN trva cca 50 minút a TN - BA zhruba hodina, ak tam nieje havária...a ak tlačím viac na pedál...
No tak PD zas nieje až taká diera ako si napísal, choď sa pozret trebars do Revúcej...nato ale že má skoro 60 tis. obyvateľov je to bieda :?
Dawn
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dawn »

A co sa tyka vystavby v PD. Myslim, ze sa staci pozriet na budovu nazyvanu "titanik" a hned je vsetkym jasne kolko tu trva vystavba niecoho... aj ten podjazd robili pekne dlho...
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

podľa môjho infa, ten podjazd v meste robili preto tak dlho, lebo máme veľa spodných vôd..a ešte aj teraz niekoľko rokov po ukončení to tam chodia vysúšať ak si si nevšimol..čo sa týka titaniku, postavený na hrubo je, no žiadny investor... a ako dôvod by som bral tú dialnicu... mať lepši infraštruktúru tak sme za vodou... len tej dialnice sa už nedožijeme :D
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

sundevil napísal:hmm...240km/hod? pekne od teba :)
no bolo dost prazdno a mal som na cestu tam-spat+ nieco vybavit 5 hod takze inak sa nedalo. auto na to bolo tak preco to neskusit :). ono to bolo 30 min od letiska M.R.Stefanika cize najhorsiu cast som mal uz za sebou a odtial to uz je len okolo 100 km. pri letisku som mal cas 17:30 a ked som odbocoval z dialnice bolo 18:00.
nemyslim si ze PD je az taka diera. ta mimourovnova krizovatka je velmi problemova pretoze sa nachadza na mieste kde je velmi velka vlhkost. po stenach sa da vidiet ako steka voda aj ked teraz je to prekryte doskami. ten titanik je dost velka hanba, boli sumy ze sa to ma urobit ale zatial sa nic nedeje, akurat tie nehorazne drahe byty ktore nikto pre ich cenu nechce... taktiez priemyselny park, ktory sa postavil a zatial tam nie je ziadna firma. keby je tu dialnica, tak je urcite vyuzity.
mame tu vela pekneho- Bojnicky zamok, ZOO, bansky skanzen, lesy...
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Monako2 napísal:no bolo dost prazdno a mal som na cestu tam-spat+ nieco vybavit 5 hod takze inak sa nedalo. auto na to bolo tak preco to neskusit :). ono to bolo 30 min od letiska M.R.Stefanika cize najhorsiu cast som mal uz za sebou a odtial to uz je len okolo 100 km. pri letisku som mal cas 17:30 a ked som odbocoval z dialnice bolo 18:00.
nemyslim si ze PD je az taka diera. ta mimourovnova krizovatka je velmi problemova pretoze sa nachadza na mieste kde je velmi velka vlhkost. po stenach sa da vidiet ako steka voda aj ked teraz je to prekryte doskami. ten titanik je dost velka hanba, boli sumy ze sa to ma urobit ale zatial sa nic nedeje, akurat tie nehorazne drahe byty ktore nikto pre ich cenu nechce... taktiez priemyselny park, ktory sa postavil a zatial tam nie je ziadna firma. keby je tu dialnica, tak je urcite vyuzity.
mame tu vela pekneho- Bojnicky zamok, ZOO, bansky skanzen, lesy...
Ta výpadovka s podjazdom, aj Titanic..tieto veci sa pohli az po príchode nového vedenia a zastupiteľstva. Títo tiež síce niesu dokonalý, hlavne ich mafiánske kulehy, ale kto to nerobi??O týchto sa to len viac vie asi:Dkaždopádne, mohli by trocha zalobovať, nech urýchlia výstavbu Erky Trenčín - Žiar, ved Prievidzske zastupitelstvo je same Hzds, Smer a Sns:D
Titanic nehorazne spati mesto, obrovska nedokoncena hola stavba v centre mesta, tak si to predstavte...
Tie byty sa inak začali predávať, lebo ceny starých bytov sa blížia cenám týchto nových... :cry:
A máme tu fakt vela peknej prírody, naokolo samé hory...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

videli ste ako sa nam v pd zosypala stena toho "uzasneho" tunela...
esteze je nedela a mala premavka. neviem si predstavit keby tadial prechadzam.
Napísať odpoveď