Logitech G7 ... problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Logitech G7 ... problem

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

No lidicky, kupil som si asi pred mesiacom ( mozno viac ) Logitech G7, carboon, ako brutal myska, musi sa uznat, ale asi posledne 2-3 dni dako akoby "vypadaval signal" medzy myskou a primacom, moze byt od mysky aj na 5cm, a padne to aj tak, po par sekundach nabehne, len to stve, ked clovek kupi mys toto by nemala robit ... a ako som pozeral, tak bola komplet stiahnuta z trhu alebo co ?
nikde nieje , dokonca ani na stranke logitechu

+ ked som si cital recenzie bolo pisane ze baterka im pri teste vydrzala 3 dni, mne s problemamy vydrzy den, nabyta je, len nema stavu az tolko ako bolo pisane ...

neviete poradit co s tym moze byt ... baterka ma az tak netrapy, ale vypadky strasne :evil: :?
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Logitech G7 ... problem

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Lord PROXI napísal:No lidicky, kupil som si asi pred mesiacom ( mozno viac ) Logitech G7, carboon, ako brutal myska, musi sa uznat, ale asi posledne 2-3 dni dako akoby "vypadaval signal" medzy myskou a primacom, moze byt od mysky aj na 5cm, a padne to aj tak, po par sekundach nabehne, len to stve, ked clovek kupi mys toto by nemala robit ... a ako som pozeral, tak bola komplet stiahnuta z trhu alebo co ?
nikde nieje , dokonca ani na stranke logitechu

+ ked som si cital recenzie bolo pisane ze baterka im pri teste vydrzala 3 dni, mne s problemamy vydrzy den, nabyta je, len nema stavu az tolko ako bolo pisane ...

neviete poradit co s tym moze byt ... baterka ma az tak netrapy, ale vypadky strasne :evil: :?
ako toto je ako keby okopirovany problem mojho kamarata,pred vianocami si objednal presne tuto mys,z progamingshop.sk,no po tyzdni ked ju pouzival sa mu baterka kazde 2h vybijala,dal ju na nabijacku nabil,a jak mile zapojil hned zas po takej pol hodine,ukazovalo ze je vybita,no to nic,kupil nove baterky,pouzival ich asi 2tyzdne,no potom sa vyskytol dalsi problem,nemal signal,v kuse mu nereagovala mys,no on sa potom nasral,a povedal,ze on ju ide reklamovat,dal ju reklamovat na stranke,a chalan mu tam povedal,ze,pri obdrzani zasielky podpisal papier,o ktorom ani nevedel co je na nej napisane,stálo tam nieco take,ze,mys sa uz po podpisani papiera neda reklamovat alebo nieco take,no po mesiaci si kupil Razerku nejaku...

no jednoznacne co z tohto vyplyva? :? :roll:
Napísať odpoveď