Valentin 14. februara

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

moj program: kvety :arrow: plavaren :arrow: kino :arrow: restauracia :arrow: prechadzka :arrow: postel,......a mozno kupim ete daku sladkost, nech mam co jest :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Dieg0 napísal:Chápeš?Ty mi napíšeš že napíš už niečo nové ako to že je to komerčný sviatok.Ale nič nové sa napísať nedá rovnako ako komerčný sviatok to bude stále stále.A ten názov "sviatok" ... je mi z toho na grc.Je to proste deň kedy človek povie 10 krát viac slovo zlatinko,pusinka,miláčik ... blablabla žvásty...
vsetci na valentin iba kydaju slovo komercny co je bezpredmetne tak vravim povedz nieco nove
Gangy napísal:...V zasade vsak rozumny argument proti Valentinu nezaznel..
a to sa tu snazim povedat uz par stran ale kazdy si melie len to svoje inak Kplus

ked niekomu nieco vadi nech aspon argumentuje a nevrieska tu vkuse jedno slovo ako v skolke, alebo ak nema s kym nech si odbehne na zachod :aasmile20:
Ak takymto sposobom odcudzime vsetky dni ktore sa snazia predstavovat nieco na co by sme nemali zabudat, tak uz len chyba aby nam podavali equilibrium a behali tu klerikovia
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dieg0 napísal:Ak si si nevsimol tak som pisal ze neoslavujem Vianoce.Jj takze pre teba je valentin den kedy si ides zasukat jo?Hm.Ja som myslel ze sukat sa da aj 15.8my ci 12.3.BTW ako som uz pisal ... ked niekto vytvori sviatok bocnikov ktory bude 14.3 budes ho oslavovat a pojde si kupit bochnik?
Den bochnikov je Debilina najvacieho zrna. Prirovnavat Valentin k Dnu Bochnikov je Jak prirovnavat Motor z Ferrari z Motorom z Varburgu :roll: A bochnik by som si kupil tak ci tak ...
//A som zvedavy ako si z mojho prispevku dedukoval ze si v ten den idem zasukat?
mi-chau
Darca
Darca

aj fizz povies ze ju lubis vo vsedny den nie?
Ludia valentin ma hlbsi zmysel a nevidia ho hlavne ludia kt. vo vianociach vidia len darceky a kolace a vo velkej noci fernet stock citrus
// :new23: :cookies: :smt039 :smt058 :zuby: ?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:aj fizz povies ze ju lubis vo vsedny den nie?
Samozrejme. (len jej hovorim ze ju milujem ;) )
A hlbsiemu zmyslu ... neboj mam pre slecnu pripraveny program :) Dufam ze sa jej bude pacit :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Valentín je dobrý sviatok jedine pre tých ktorý majú nejakú svoju lásku..
Pre ostatných je tento sviatok zbytočný..Ľudia z neho robia niekedy moc veľkú vedu.
Ja sa v ten deň cítim tak isto ako po každé iné dni (na hovno) :D
Takže mi je jedno či sa nejaký ľudia ľuľkajú a či nie..Ja ako poväčšine aj tak zabudnem že nejaký valentín vôbec je,až kým mi to niekto nepripomenie :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Shark NX napísal:...Pre mna za mna To v tento den rob do radiatorovych trubiek ...
Ako ze som len mohol vydedukovat to co si pisal Shark?

BTW den bochnikov bol priklad paneboze.Vravim cokolvek.Si rozumny takze dufam ze sa len robis hlupy ze ten priklad nechapes
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Podla seba sudim teba?? hmm??
Ano bral som to ako priklad ... A napr aj Den matiek je Sviatok tiez na neho z vysoka seres??
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ano.Matku si uctievam rovnako po celu dobu roku.Rovnako jej poviem ze ju mam rad, ze si vazim co pre mna robi, rovnako jej kupim cokoladku alebo nieco kedykolvek v skolskom roku.A ak si myslis ze su to zvasty ... tak sa mylis

EDIT : // BTW aj pusu jej dam kazdy vecer pred spanim :P.Niektori ludia si mysliua ze to je detske.No ja tym vyjadrujem nieco ine

EDIT2 :// Podla seba sudim teba?? hmm??

Tuto vetu som nepochopil.Pisal si to ty.Takze nechapem.Prepac.Objasni
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Ako ze som len mohol vydedukovat to co si pisal Shark?
ad. Edit2 Na toto som narazal
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Dieg0 napísal:Ano.Matku si uctievam rovnako po celu dobu roku.Rovnako jej poviem ze ju mam rad, ze si vazim co pre mna robi, rovnako jej kupim cokoladku alebo nieco kedykolvek v skolskom roku.A ak si myslis ze su to zvasty ... tak sa mylis

EDIT : // BTW aj pusu jej dam kazdy vecer pred spanim :P.Niektori ludia si mysliua ze to je detske.No ja tym vyjadrujem nieco ine

EDIT2 :// Podla seba sudim teba?? hmm??

Tuto vetu som nepochopil.Pisal si to ty.Takze nechapem.Prepac.Objasni
presne Dieg0,aj napriek tomu,ze mam uz pomaly 18rokov,pusu pred spanim jej dám aj ja...

..más odomna K+ :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nechcem zakladat novu temu a som zvedavy na nazory ostatnych...
zacala sa mi pacit jedna dievcina (uz cca mesiac, viem kratka doba). pred silvestrom ju nechal chalan. ona ho napriek tomu este "lubi". vidim, ze na neho este nezabudla. viem, ze sa jej pacim a ze ma chce. je to vzajomne. ale stale ma v hlave este zmatok. dnes sme sa dali asi dokopy. uz sa k tomu schylovalo dlho a dnes sme sa prvykrat pobozkali. to ze je to cele tak trosku divne mi je uplne jasne, ale dufam, ze to dobre dopadne. dufam, ze so mnou zabudne na byvaleho a vsetko sa ustali. a k teme: mal by som nieco spravit na valentina? sme v takom zvlastnom stadiu a neviem ako sa zachovat. ona valentina uznava. vek: ja 19,5 ona 17,5.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Podla mna je valentin jeden z najkrajsich dni v roku. A to som si vravel aj vtedy ked som priatelku nemal. A ake tu odznely nazory ze je to cisto komercny sviatok tak sa podla mna velmi mili. No a co ked chcu obchodnici na tomto dni zbohatnut ? Zalezi uz len na nas ci ho tento budeme prezivat cisto materialisticky alebo objavime skutocnu podstatu tohoto dna. Neni to den kedy mame lubit viac, ale v tento den to mame primerane ukazat. Nie kazdy vsedny den mame tu moznost a cas so svojou laskou ist na veceru, alebo stravit vecsinu dna a proste toto je ten den kedy by sme si mali ten cas najst. :)
A samozrejmne k tomu patri nejaka malickost :P , ja svojmu milacikovi dam asi zahrat do radia, pojdem s nou na veceru a este nieco kupim ale neviem co :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

To znamena ze tym ze je v Kalendari napisane "Valentin" tak cloveku sa vyprazdni cely notes v ktorom boli povinnosti a bude mat cas iba pre svoju babu?Prave o tomtom som hovoril.Valentina si mozes urobit kedykolvek a kolkokolvek krat do roka.A zaroven to nebude ten poondiaty sviatok a baba bude rada kedze sa to akokeby v ine vsedne dni "neocakava" (?)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ach jaj tebe nieco vysvetlit.
Kto povedal ze si nemozes urobit Valentina kazdy den ... ja ho robim fizz kazdu sobotu ;)
Len hovorim to ze na valentina si odlozim vyplatu a posnazim sa spravit co najkrajsi vecer ... Ked nie najkrajsi v zivote
A nechavam si to na valentina lebo neserem prachy
Kazdy tyzden sa jej snazim robit prekrasny vikend ale neoserem sviatok zalubenych

Neviem preco sa tak strasne branis vyznat lasku priatelke akurat na Valentina
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Shark mozno je to prirodzeny pud ze sa nechcem pridavat k stadu?Rovnako ako som nepodlahol "modernej" hudbe?A podobne.K týmto sviatkom mám velký odpor
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ja nemam rada Valentin..lezu mi na nervy tie akoze stastne pariky ,kt sa promenaduju po meste , drzia za ruky a tvaria sa ako by to bolo navzdy..
navyse je z toho velky biznis uz je to jak na vianoce.:D dva mesiace pred su vsade salonky..:)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Prečítal som túto tému a je mi z niektorých z vás poviem rovno - smiešne.
Tí čo neznášajú valentína sú vätšinou bez priateľky/ľa, alebo ešte ju/ho ani nemali. Ďalší píšu o tom, aké to je komerčné, a je všetko ružové... Ďalší píšu o tom, že neuznávajú americké sviatky...

Takže predovšetkým, je to sviatok. Aj vianoce a veľká noc je sviatok. Sviatok má každý z nás v deň narodenín a menín. 14. február je sviatok zamilovaných.
To že si naši obchodníci sviatky vysveľujú po svojom, za to sv. Valentín, či Ježiš Kristus na Vianoce nemôžu. To že je to americký sviatok, smejem sa Vám. Kto z Vás vie kde vlastne sv. Valentín je pochovaný? V Košiciach. Choďte sa prejsť večer na Valentína po Hlavnej ulici, zájdite si k morovému stĺpu pred divadlom, tam je jeho hrob. Bol tam pochovaný pre to, aby chránil košický ľud pred morovou epidémiou.

Čiže o amerikanizácii tohoto sviatku by som pomlčal. To že oni ho urobili komerčným, neznamená, že je americký.

Dnešný svet je uponáhľaný, mnoho krát nemáme možnosť, alebo čas počas roka dať svojim milovaným najavo, že ich milujeme. Na Valentína máte tú možnosť. Dať svojej mame kvet, byť s rodinou, kúpiť niečo milé priateľke, či dať svojmu psovi už to spomínané smradľavé ucho. Podstata je, urobiť radosť niekomu, koho si vážime.

Vy ktorí tu píšete o tom, aký je to hnusný sviatok a pod, buď ste ešte mladí a obmedzení, alebo starší a hlúpi. Sorry, no offence, môj názor.
Dieg0 napísal: A ešte ... Michau keď ti poviem že 7. apríla je deň bochníkov tak si kúpiš bochník pretože je sviatok?
Určite si ten bochník nekúpi, ale keď zistím kedy je sviatok retardovaných určite ti pošlem zvieraciu kazajku s mašličkou
Te-wei napísal:Valentín rozhodne neni komerčný sviatok!
Súhlas.Každý rozumný človek chápe, že tento sviatok nie je komerčný. Komerčným si ho urobili obchodníci, ale sviatky tu nie sú pre nich, sviatky sú pre ľudí. No to obmezdený retard nepochopí.
turtlak69 napísal:........
čím viac budeš rozmýšľať, tým väčšiu kktinu vymyslíš. Normálne jej kúp nejaké Merci, alebo kvetinku. Čím milšia pozornosť, tým lepší efekt. Normálka príď k nej, daj jej to s tým, že dnes je taký krásny deň a ty si si prosto spomenul... :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Tesil som sa na Valentina. Je to sice trocha gicovy sviatok, ale tesil som sa. Teraz vsak rozmyslam, kam ist, kam pred nim ujst a co spravit s tym, co malo byt darovane zo srdca. Neviem...
mi-chau
Darca
Darca

mozno ot ale neda mi: moralisti budu odporovat ale ozer sa, poriadne sa ozer.. to mi pomaha
Napísať odpoveď