Existuje prava laska??
podla mna prava laska je laska, ktora nevznika a nezanika, iba tam kdesi je...mi-chau napísal:Nech niekto definuje pravu lasku.
co je skor otazne...ako rozlisis pravu lasku od lasky "obycajnej"?...povedal by som, ze je to nemozne, do momentu, kedy sa ta-laska-ktoru-sme-povazovali-za-pravu neskonci...totiz podla mna, by sa prava laska, ak ju najdeme a pocitime, nemala nikdy skoncit...
ale ono je to tazko definovat pravu lasku, ked neexistuje definicia lasky ako takej
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Aiden: Napísal by som to takto. Láskou nazývajú zaľúbenie v prvých týždňoch spoločného bytia. A pravou láskou vtedy, keď tá láska vydrží aj do nasledujúcich mesiacov, rokov či desať ročí.
Môj názor? Či si našiel pravú lásku zistíš, keď budeš mať veľa rokov a pozrieš sa dozadu či si život po jej boku prežil tak ako si chcel, a či ti dala všetko čo mohla, či si ťa tých spoločných 20,30 či 40 rokov vážila, milovala, starala sa o teba...
Ak si odpovieš negatívne, v živote si pravú lásku nestretol. Ak pozitívne, aj na staré kolená môžeš byť šťastnejší ako ktokoľvek iný. Ty si tú pravú našiel, ale ostatní možno nie...
Môj názor? Či si našiel pravú lásku zistíš, keď budeš mať veľa rokov a pozrieš sa dozadu či si život po jej boku prežil tak ako si chcel, a či ti dala všetko čo mohla, či si ťa tých spoločných 20,30 či 40 rokov vážila, milovala, starala sa o teba...
Ak si odpovieš negatívne, v živote si pravú lásku nestretol. Ak pozitívne, aj na staré kolená môžeš byť šťastnejší ako ktokoľvek iný. Ty si tú pravú našiel, ale ostatní možno nie...
-
Grosay
Star
Laska je len obycajne slovo. Kazdy si pod tym slovom nieco predstavuje. Az ked sa naplni vyznam toho slova, tak je to bomba. Ale najhorsie je,ak je to len jednostranne naplnenie...
///
///
pravda. Zabudol som na lasku alá Romeo a Julia.Vigor napísal:Najhorsie je, ak je to obojstranne naplnene a aj tak nic z toho...
-
Eritrea
Star
podla mna je chyba v tom co nam vtlkala do hlavy telka a knihy..proste pribehy o laske, romanticke..kde sa vsetko deje rychlo..a je to dokonale..
prava laska taka nieje..trva dlho kym sa rozvinie a ked ju mame nepozdava sa nam ..stale nam nieco chyba..a pritom..
kazdy by sa mal naucit mat rad po svojom a byt pritom stastny..
prava laska taka nieje..trva dlho kym sa rozvinie a ked ju mame nepozdava sa nam ..stale nam nieco chyba..a pritom..
kazdy by sa mal naucit mat rad po svojom a byt pritom stastny..
-
Sagittarius
Guru
Láska je stav duše. Něco jiného je, když člověk vzplane poprvé, jinak ji vidí táta a máma s dětmi a jinak staří lidé v takzvaném prázdném bytě. Láska je slovo a slova jsou ošidná.kinjeril napísal:Dnes som zistil, ze pojem laska je velmi relativny vyraz. A vlastne, niekedy to fakt je len ten vyraz. A niekedy ani samotna podstata toho vyrazu nic neznamena.
Karel Kryl
Asi toľko k tomu...
-
triple
Guru wannabe
jo teraz som sa nad tým zamyslel.... si myslím že pravú lásku som ešte nezažil všetko to boli len nejaké odvary.. ale čo ked som ju zažil len nebola taká idealistická ako je v tých zasraných filmoch čo nám ako si ty povedala vtlka do hovy telka. a ja som kôli tomuto o ňu prišiel....Eritrea napísal:podla mna je chyba v tom co nam vtlkala do hlavy telka a knihy..
laska existuje,
je to ten najkrajsi pocit na zemi
je to o tom, ze clovek zo seba nieco dat, byt schopny sa pre toho druheho obetovat, je to pocit, ked chces aby ten druhy bol co najstastnejsi, chces pre urobit nieco krasne, aby si videl jeho radost, je to nieco krasne a vzajomne a neprichadza to tak lahko, treba na to dozriet, preto laska neprichadza hned- na prvy pohlad, treba byt casto spolu a vela sa rozpravat, aby si toho druheho spoznal, aby si zistil ake ma na nazory, ako vidi svet- co vlastne mate spolocne, dozvedate sa o sebe mnoho veci- takze je to dlhy proces, samozrejme je potrebna aj fyzicka pritazlivost a ked si vyhoviete vo vsetkych smeroch tak je to ok, ale nic nikdy nie je stopercentne, netreba nic uponahlat, len sa netreba bat urobit prvy krok k osobe, ktora sa ti paci, naozaj sa to oplati- to potom je ta najkrajsia vec na svete- viem o com hovorim
je to ten najkrajsi pocit na zemi
je to o tom, ze clovek zo seba nieco dat, byt schopny sa pre toho druheho obetovat, je to pocit, ked chces aby ten druhy bol co najstastnejsi, chces pre urobit nieco krasne, aby si videl jeho radost, je to nieco krasne a vzajomne a neprichadza to tak lahko, treba na to dozriet, preto laska neprichadza hned- na prvy pohlad, treba byt casto spolu a vela sa rozpravat, aby si toho druheho spoznal, aby si zistil ake ma na nazory, ako vidi svet- co vlastne mate spolocne, dozvedate sa o sebe mnoho veci- takze je to dlhy proces, samozrejme je potrebna aj fyzicka pritazlivost a ked si vyhoviete vo vsetkych smeroch tak je to ok, ale nic nikdy nie je stopercentne, netreba nic uponahlat, len sa netreba bat urobit prvy krok k osobe, ktora sa ti paci, naozaj sa to oplati- to potom je ta najkrajsia vec na svete- viem o com hovorim
-
forgottten
Medium Star
OT
Nemviem, ale mám taký blbý pocit, že názov témy nevystihuje to, na čo si sa pýtal vo svojom príspevku, len tak skôr okrajovo. Mňa by skôr zaujímala téma ako taká podľa názvu, téma, čo si začal v príspevku... no to nie je až také lákavé... prepáčte ak je to moc OT
A keď chceš dlhší vzťah, tak hľadaj poriadne, nechoď hneď do vzťahov, keď je niečo pekné, alebo sa Ti s tým dobre rozpráva... Zisťuj si priamo od osoby o nej, že čo je zač a tak ďalej, či sa Ti oplatí investovať energiu do vzťahu, pretože vzťahov môžeme mať veľa, ale nie všetky musia stáť za to...
A keď chceš dlhší vzťah, tak hľadaj poriadne, nechoď hneď do vzťahov, keď je niečo pekné, alebo sa Ti s tým dobre rozpráva... Zisťuj si priamo od osoby o nej, že čo je zač a tak ďalej, či sa Ti oplatí investovať energiu do vzťahu, pretože vzťahov môžeme mať veľa, ale nie všetky musia stáť za to...
-
recberko
Light Star
Tak toto mám asi aj ja.. ale neboj to bude v pohodejin napísal:Podľa tohoto by sa dalo povedať, že máš, ako to jackb nazval, "sýndróm profesionálneho kamaráta".
a ešte niečo nehľadaj vo všetkých babách príležitosť k vzťahu, netlač na pílu vieš keď to má prísť tak to príde... tým že od každej baby budeš očakávať že spolu budete "do smrti" si nepomôžeš.... nechaj tomu voľný priebeh a keď budeš hľadať a čakať najmenej objaví sa niekto s kým to vyjde
ale pamätaj požehnaný tí ktorí nič nočakávajú, lebo tí nebudú sklamaný
tak presne aj so mnou chce byt kazda len kamaratka ...recberko napísal:Tak toto mám asi aj ja.. ale neboj to bude v pohode... možno ehm
a ešte niečo nehľadaj vo všetkých babách príležitosť k vzťahu, netlač na pílu vieš keď to má prísť tak to príde... tým že od každej baby budeš očakávať že spolu budete "do smrti" si nepomôžeš.... nechaj tomu voľný priebeh a keď budeš hľadať a čakať najmenej objaví sa niekto s kým to vyjde
ale pamätaj požehnaný tí ktorí nič nočakávajú, lebo tí nebudú sklamanýgood luck
-
midnight_man
Guru
Co je prava laska? urcite to tu uz bolo zodpovedane ale tak skusim ti to povedat este raz.Prava laska je:sKoReC napísal:Čo je to pravá láska ?
-Ked sa rano zobudzas s pocitom ze zijes pre niekoho a ze niekdo zije pre teba
-Ked vecer zaspavas s pocitom ze je niekdo kdo na teba mysli a ze ty myslis nanho.
-Ked sa v skole nevies sustredit na nic iba na to ze vecer s nou pojdes vonka
-Ked by si sa pustil aj do 120kg 2metroveho chlapa len aby si ju ochranil
-ked by si skocil na cestu pod auto len aby si ju zachranil
-Ked chvile s nou rusia vsetky tvoje ostatne myslienky a problemi ktore mas.
-ked toto vsetko co som napisal ti vydrzi az do smrti....