Ako požiadat niehoho o ruku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Ozzy989
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako požiadat niehoho o ruku?

Príspevok od používateľa Ozzy989 »

Ako požiadat niekoho o ruku ?

Myslím že takato tema tu ešte neni tak by som chcel aby ste mi trošku poradili lebo niesom moc romantický typ a chcel by som aby to nebolo len take ako mi to matka vravela že kup ružu a prsten a deš na vc :? .

Alebo by som si aspom chcel prečítať par dobrých tipov.

PS : Kedy sa chcete ženiť či vydávať?

Za odpovede dakujem.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No to je dost individualna zalzitost zalezi od toho co ma dotycny par spolocne, napr. je pouzitelne aj miesto prveho rande alebo bozku a podobne. Potom treba davat bacha na gyce (ako to horiace srdce na luke co tu kedysi zaznelo..).
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

zenit? je to este daleko, pokial nejake dievca v mojom blizkom okoli neotehotnie :)

a nejaky typ? skor asi na letny mesiac, je to mozno az prilis romanticke, pre niekoho nerealne, ale jedno je jasne, je potrebne mat coveka, ktory by to ustrazil :) - niekde na romantickom mieste, na utese, pri vyvysenine v lese, na kopci s vyhladom na mesto, proste niekde kde je teplo a prijemne... nic neprezradzat, len sa prechadzat a zrazu na tom vasom miestcku by boli cervene sviecky, ktorych by bolo strasne vela a vytvarali by obrys srdiecka :) nasledne, ked uvidis jej krasny usmev, klakny si pred nu a poziadaj ju o ruku s hlaskou, ktora ta napadne :)

podla mna je to krasne, mozno sa vam to zda suche, ked to citate, ale v praxi to musi byt nadherne:) :smt049

// heh vidim, ze je to oznacene ako gyc, ale je to urcite zaujimave :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Určite sa treba vyhnúť prsteňu v koláči.
Nič neposerešvečerou pri sviečkach a potom "klasický" poklak a prsten v skatulke :smt050

-Ale zalezi od budúcej nevesty samozrejme. Každa je ina a myslím si, že by sa v tom mal skrývať kus symboliky [napr. spomínané miesto prveho rande, ..]
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Vydávať sa nechcem, takže dúfam, že nič takéto na mňa nikto nezačne skúšať. Lebo ešte trápnejšie je povedať nie ako sa báť, že niečo pokazíš. Ale tiež by som bola za nejakú klasiku, večera, ruža, prsteň a ideš. :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim,ze ked na to pride cas budes najlepsie vediet ako to spravit... ale to co uz odznelo... miesto prveho bozku sa mi pozdava osobne najviac... a este ak mas pamat na datumy mohlo by to byt na vyrocie nejake... prveho bozku, zaciatku vztahu... dava to istu symboliku... a sposob? tak tych je naozaj mnoho... tam je to uz o predstavivosti
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Maki napísal:myslim,ze ked na to pride cas budes najlepsie vediet ako to spravit...
presne tak ... tu to mas cele v kocke :wink: ..... klasikou sa nikdy nic neda pokazit , nejde o to ako jej to povies ci pri akej situacii ale ide o to aby to bolo zo srdca z lasky uprimne aby bola na to ta prava chvila(i ked vlastne ak uz sa budes zenit tak to bude z lasky atd .. takze vlastne co som napisal je somarina :D ) ... respektive zaspominaj na spolocne zazitky udalosti na to co ma rada a nieco ta uz napadne , nemusis jej dat na hokejovom stadione na tabulu napisat vydas sa za mna isotne oceni kazda aj nieco malicke a uprimne hlavne z lasky .......
Ozzy989 napísal:PS : Kedy sa chcete ženiť či vydávať?
noo kedy to bude vazne netusim presny vek ci datum a den ti nepoviem .. viem len ze to nebude v dohlaadnej dobe :D ..... noo ale myslim ze nejde o to kedy to presne bude , jasne ze to nikdy netreba uponahlat ..... ale ja si myslim ze ked uz nastane ta spravna chvila sam si to clovek uvedomi.......
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja odpoviem len na tvoje P.S., pretoze z toho vylynie ze som nikdy neuvazoval nad takou otazkou ako je ziadanie o ruku ... ja soobne si myslim ze nejaka svatba je len "na efekt" ludia sa po nej nezacnu mat viac radi alebo co ..akurat ze to stoji nehorazne prachy a ked uz nechces s dotycnmy/ou byvat tak sa musis tahat po sudoch. Zit sa da v spolocnej domacnosti a jbez svatbya tak ked raz budem mat svatbu tak by som bol najradsej az niekedy v 60tke :-) ... cashov bude dost, dotycna uz bude preklepnuta atd. :-)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no nvm či rady budú plnohodnotné.. keby si sa pýtal ako prvý raz pobozkať holku tak neni o čom.. každý čo je tu to zažil. .ale požiadať ženu o ruku? pff som zvedavý koľko z "nás" to urobilo (tiež predpokladám že to málo kto robí často hh)
ja osobne som sa nad tým nezamýšľal a vôbec ma to nejak netrápi.. ale keby malo prísť na vec pfu... tak v prvom rade by som si asi musel byť na 100 % istý že povie áno.. neviem fakt neviem..

jááj PS: až ked budem zabezpečený nejak - po 30-tke skorej nie asi.. nechcem aby som sa nevedel poriadne postarať o rodinu.. ale ked náhodou motyka vystrelí aj tento rok hhhh :lol:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Mňa v súvislosti s týmto napadlo - aké sú vaše názory na požiadanie o ruku s prsteňom a bez prsteňa?

Zásnubný prsteň totiž ostáva žene na celý život a tak čo ak sa jej nebude páčiť ten, čo vyberie jej nastávajúci?
Poznám z okolia prípad, keď sa budúca nevesta svojmu drahému dopredu vyjadrila, že ak by ju raz požiadal o ruku, že ona si prsteň chce vybrať sama. A aj sa tak napokon stalo :) Ale nepokazí sa tým potom celá situácia žiadania o ruku?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keď chce niekto totálne romantické požiadanie o ruku tak, aby o tom nastávajúca nevedela, nemala by vedieť ani o prsteni. Tam sú podľa mňa dve možnosti, veľmi dobre poznať jej šek alebo sa dohodnúť so zlatníctvom, že keď sa jej nebude páčiť, vymenia jej ho. :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hh aby sa predyšlo tomu že sa jej prsten nebude páčiť.. čo poviete na to nech je obviaže nejaký špagátik okolo prstu . .nejaké romantická situacia.. a pak spoločne pôjdu a vyberú prsten šitý na mieru hh
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Povedz jej, že ak ju raz požiadaš o ruku, bude to mať aj s ohňostrojom.

Počkáš si na Sivlester, vezmeš ju niekam nad mesto, a minútu pred prelomom rokov, ju požiadaš o ruku. Akurát keď ti povie áno, začnú strieľať ohňostroje.
Keď sa trošku ukľudní povieš jej :
- No vidíš, máš to aj s ohňostrojom.
Ona sa opýta - A keby som povedala nie?
Ty jej na to - Riziko podnikania :D
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AppleBred »

Nemyslim si ze problem s tym prstenom je az taky velky. Ja som si velkosť prsta zistil z jej ineho prstena... a konkretny typ... No dovolim si povedat ze ked uz chces ziadat o ruku mohol by si aspon trosku poznat vkus doticnej. Alebo do toho zapojit spiklenca (kamaratka, sestra) a ten pomoze.

Inac jednoznacne prekvapko. Nepaci sa mi ked sa na tom dlho dohoduje a prsten sa vybera neviem ako dlho.

Treba byt trochu chlap :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm.. a este taka malickost.... ved ked si chcem dakoho brat (naozaj z lasky) tak uz predas trosku viem co sa dotycnej osobe paci a co nie, takze vhodny prsten vybrat by sa mal dat....
Ozzy989
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ozzy989 »

Hmm s prstenom problemy nebudu už som jej kedy si jeden kupoval a pačiť sa jej bude určite lebo bude z lásky a poznam jej v kus tak trochu.

No zapajať do toho dalšiu osobu by bola chyba lebo zvyčajne sa to nejak prevali najlepšie bude ked to spravim sam inak by sa to dozvedela aj skôr ako sa o niečo pokúsim :(. A to predsa nechcem.

No len som si neni isty ako to spravím či nejký romantický večer možno pekna rozprávka či filmík v kine potom skočiť do nejake reštauracie (takej lepšej) a tam sa o to pokúsiť ale nie som si celkom istý ako to spraviť ale asi sa budem musieť riadiť heslom Risk je zisk
[/b]
Monči
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Monči »

určite je dobré riešenie dobrý film,najlepšie taký,ktorý je jej obľúbený a reštika.a ako jej to povedať.mne napr. môj drahý jednoducho povedal,čo keby sme sa takto o rok v lete vzali?práve sme vyliezli na skalu a ešte šťastie,že už som bola hore,pretože keby sa ma to opýtal napr. počas lezenia,tak asi by som mala problém doliezť. :D ale samého ťa v tú chvíľu napadne,čo povedať,priprav si len niečo približné,určite nie presné slová,lebo to bude umele a myslím,že sa jej bude páčiť tvoja mierna roztržitosť. :wink: tak držím palce.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja som raz na jednom výlete loďou bola svedkom požiadania o ruku: Pred nami sedel párik, okolo chodil čašník, že kto si čo dá na pitie a im rovno podal poháre so šampanským. V tom si chalan kľakol, vytiahol prsteň a požiadal dievča o ruku. Dievčina bola očividne prekvapená, povedala áno, celá loď zatlieskala a ja - keďže som tam bola na dovolenke, mala som foťák a sedela rovno za nimi - som im to všetko zvečnila a poslala mailom. No a o pár mesiacov mi poslali fotky zo svadby :)
Bol to celkom intenzívny zážitok, napriek tomu, že som vlastne nebola priamou účastníčkou. Tak dúfam, že jedného dňa mi môj vyvolený pripraví tiež podobné prekvapko :)
Napísať odpoveď