Chyby na hojko.com
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zdar, len mam taky dotaz. V pravidlach je dane, ze obrazky maju byt v prilohe. Za posledne dva dni som reportol ale 5 postov, kde to tak nebolo. Mozno tym niekomu leziem na nervy, ale ... Pomazalo sa vsetko, len pri jednom nie, konkretne tu Len nerozumiem, preco to nie je zmazane a report uz neplati. Audiotrack ho sice upozornil, ale nejak sa to neprejavilo na situacii. Nic proti nikomu nemam, to ako prve, ale preco by to malo takto ostat skutocne nerozumiem. Najma, ked niekedy su tu bez servitky vyjadrene postoje k niektorím skutocnostiam na fore z pozicie sefstva. 
-
audiotrack
VIP
lebo nerád mažem obrázky, radšej ich dám do prílohy (priklad: tvoj predchazdajuci report).. a keďže tých reportov bolo vela a nechcelo sami to všetko uploadovať za vás, tak som kašlal na to iba som ho upozornil.
//edit: spokojný? už máš dušu na mieste?
Celkom nerozumiem, kedze screeny maju byt v prilohe. Ziadne vynimky tam nevidim. Ja som to navrhol sam, ohladne tych obrazkov hojkovi a nakoniec sa to aj zrealizovalo. A nejde len o to, ci to tam ostane a dokedy ale aj o tu rychlost nacitania toho obrazku.Shark NX napísal:Servery na Upload obrazkov ako ImagesHack, IMGhosting atd... Niesu zakazane ... kedze tam sa nikdy nestane ze obrazok zmizne.
A prave kvoli tomu bolo vytvorene pravidlo č. 27
Za mna nemusis nic uploadovat. Ano, vsimol som si, ze si sa o tie ostatne postaral. Vdaka. Ale nikto ti nekaze tie screeny uploadovat, predsa ty nie si cvicena opica alebo nieco podobne. Jednoducho nie je to podla pravidiel, tak delete. A to, ze je toho v poslednych dnoch vela, tak s tym mozno treba nieco robit. A k tomu editu asi tolko, ze je pekne, ze sa staras o moju dusicku, ale neviem, co sa zbytocne rozculujes a potom pises tie blbe narazky. Ja som ti nic nespravil, podakovat som sa ti podakoval vzdy, ked si mi nejak pomohol, tak vo co gou? Ja som na vine, ze je toho tolko?audiotrack napísal:lebo nerád mažem obrázky, radšej ich dám do prílohy (priklad: tvoj predchazdajuci report).. a keďže tých reportov bolo vela a nechcelo sami to všetko uploadovať za vás, tak som kašlal na to iba som ho upozornil.
Toto je elegantne riesenie, ved je to prakticky zbytocne v momentalnej situacii.hojko napísal:Asi bude treba uplne vypnut IMG tak a bude po probleme.
To, na co su zvyknuty z iných for, je ich problem. Tu su pravidla jasne, takze nie je o com. Ten cervený nápis aj mna napadol, len to by muselo sa zobrazovat asi cez celu plochu a aj tak by som dal krk, ze by to niektorí ignorovali.mi-chau napísal:No ono to bude tym ze pravdila nik necita a vsetci su zvyknuty na urcity standard z inych for kde su tieto up-servery povolene. Pokial to nebude velky cerveny napis na welcome screene tak sa to nezmeni.
-
hojko
Site Admin
Šu-Do: Mne ImagesHack asi tak v polovice pripadov ani nejde, preto pouzivam radsej http://imagevenue.com/ 
-
Šu-Do
Redeemer
jj celkom dost dobry upload server na obrazky...hojko napísal:Šu-Do: Mne ImagesHack asi tak v polovice pripadov ani nejde, preto pouzivam radsej http://imagevenue.com/
niektore su napriklad take kktske ako je Upnito.sk.. ze po kliknuti na link sa ukaze miniatura.. potom dalsia miniatura.. a az potom full.. strasna blbost...
celkom dobry je aj http://pi*****.com/ ... (namiesto hviezdiciek je coodle ) strasne cenzurovanie
ale tak zistil som ze momentalne je najlepsi ten tvoj http://imagevenue.com/
thx
no stale najlepsie je obrazok v prilohe.. pekne kliknem.. da mi to na full screen.. a ked chcem zväcsit len kliknem
využívam funkciu na fóre, na upozornenie na odpoveď na určenú tému, a všimol som si chybu v tejto odpovedi.. dúfam, že sa nemýlim 
mail začína: Tento email ste obdržal(a) pretože.... atd
pokiaľ viem, tak formulácia "ste obdržal" alebo "ste obdržala" je nesprávna, malo by to byť "ste obdržali" pre oba prípady
EDIT: pato83: ja si to mozem dovolit
opravene
EDIT2:Anonymovi: za tu karmu - si sa mohol aj podpisat, a nabuduce bez nadavok (aj ked to bolo cenzurovane)... podla mna aj mensie chybky kazia dojem, nechapem Ta!!
pokiaľ viem, tak formulácia "ste obdržal" alebo "ste obdržala" je nesprávna, malo by to byť "ste obdržali" pre oba prípady
EDIT: pato83: ja si to mozem dovolit
EDIT2:Anonymovi: za tu karmu - si sa mohol aj podpisat, a nabuduce bez nadavok (aj ked to bolo cenzurovane)... podla mna aj mensie chybky kazia dojem, nechapem Ta!!
Ano, mas pravdu, ale taktiez nema byt "pre obe pripady" ale "pre oba pripady".patrick1 napísal:využívam funkciu na fóre, na upozornenie na odpoveď na určenú tému, a všimol som si chybu v tejto odpovedi.. dúfam, že sa nemýlim
pokiaľ viem, tak formulácia "ste obdržal" alebo "ste obdržala" je nesprávna, malo by to byť "ste obdržali" pre obe prípady
-
mspeedo
Light Professional
Neviem ci je to chyba na hojkovi, ale mam problem s pridanim prispevku. Pouzivam Operu 9.5 a Vistu s SP1. Ked chcem pridat prispevok, normalne kliknem na odpoved, nieco napisem, dam odoslat a vybehne mi v opere chybova hlaska ze "musite zadat text prispevku". Pritom ja som ho zadal. Ale ked v tom chybovom okne zaskrtnem "Stop executing script od this page", dam refresh, napisem text a dam odoslat uz to funguje. Ten isty problem mam pri editacii prispevku. Skusal som nieco napisat na lamkach tam to islo bez problemov tak neviem. Aj ked kliknem na nejakeho smajla mi ho neprida do prispevku.