Inspiracia na ozvlastnenie projektu do skoly

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Inspiracia na ozvlastnenie projektu do skoly

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Pls ludia poradte mi ako by som mohol ozvlastnit projekt do skoly (na predmet architektura).
Mame sa ulohu spravit projekt o nejakom znamom architektovi o jeho zivote plus o nejakej jeho stavbe podrobnejsie porozpravt. Ide o to ze takmer vsetci budu mat na papiery + nejake foto, niektto mozno photoshop prezentacia, ale ja chcem nieco viac. Ide aj o to ze ci chcem splhnut u ucitelky :roll: lebo chcem ist na architekturu a 1 z architektury je pre mna dolezita ale aj koli tomu ze ma to zaujalo.

Neviete poradit co by som mohol spravit? Rozmyslal som nieco s flashom, lae po prve som s nim v zivote nerobil a po druhe neviem co by som spravil....

Ale privitam kazdu radu

Keby to niekoho zaujimajo mam architekta Antoni Gaudí a stavbu som si vybral Sagrada Familia

+ este by som poprosil ak mate nejake foto tejto stavby v sukromnej zbierke ak by ste mohli tak upnite ich sem..v co najpelsom rozliseni

dakujem
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Skus pohladat na youtube a podobnych serveroch nieco o tej stavbe a ak sa tam nachadzaju nejake videa mozno by sa dalo nieco zostrihat, nie?
/rad som pomohol..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Juj, práve som ti chcela poradiť Gaudího :) Jeho diela sú úžasné a tvoju prácu by si mohol koncipovať ako turistickú prehliadku Barcelony, s priblížením jednotlivých jeho stavieb a v závere sa zamerať na Sagrada Famíliu. A zakončiť by si to mohol známym príbehom Gaudího smrti. Je to poučné a netradičné zároveň.
Ak by si potreboval info o Gaudího domoch v BCN, tak môžem helfnúť :)
Tu je pár obrázkov zo Sagrada Famílie + pár ďalších úžasných Gaudího stavieb v BCN.

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

zuzka..dik za foto k+
a jasne mozes sem hodit nieco co o nom vies a nie je to na wiki a pod :)
a aku by si mala predstavu o tej prehliadke? lebo ja som zohnal paradne video robene asi v 3ds maxe kde je obhliadka sagrada familia fakt peken urobena a chcem ju pouzit.

a mi-chau...mozes helfnut so sony vegs?
Napísať odpoveď