-zajtra to pride, nervozny jak pes zase jak minule: drzime palce hromadne
+zajtra vecer sa konecne vyspim
+pri troche stastia budem mat fasa skusajucu
-mp3 stale nikde
- zajtra pismoka z litiky
- v piatok z fyziky
+ zajtra mi kamos napali GTR2
+ idem si este 30 minut zahrat CoD
- potom sa idem ucit litiku kym ju poriadne nebudem vediet
- lyziarsky sa nam posunul az na tyzden po prazdninach
- prsi
? hlavne nech bude snech na lyziarskom...
spravil som opravák z VET!!! síce na E, ale to som sa učil cestou v autobuse (za celý semester nie viac, ako 10 hodín), zbytok som hovoril, čo ma napadlo
neviem ako je to mozne ale zas mam raz rovnaku skusku ako kachna v ten isty den (ekonomika) fizz umiera a nevie o tom par ludi tu na hojku nema svoje najlepsie obdobie prd som sa naucil nejdem to ani menit, zajtra to snad dobehnem
kamaratka preziva velmi tazke obdobie zivota a musim sa pozerat ako trpi, pretoze sa s tym nic neda spravit casom to bude mozno este horsie vcelku dost ucenia, resp. najblizsie dni vratane vikendu mam co robit asponze to budu veci, o ktore sa zaujimam a v zivote sa mi hodia vcera fajn vecer s kamosmi pri pive a konecne nejaka poriadna chlapska debata , chybalo mi to
diego nic neplanuj, vsetko co som planoval krachlo !!! od teraz nic neplanujem ! osud rulez na hovno pocasie - deprimujuce na zajtra nic neviem aj ked je test z angliny v zivote som sa nic na anglinu neucil okrem slovicok zasa neviem nacom som .. okaslem setky minuska aspon uz mam dobru naladu
zajtra zase skola prezmenu 8 hodin mal som sa aspon trochu pozret do knih ale niak sa mi nechcelo za chvilu ide Mafstory aspon trochu sa pobavim na tom tesim sa na autosalon do Genevy, prvy krat pojdem pozriet
Vencek, super zabava bola nadruhej strane som sa pri niektorych tancoch strapnil rodicia az velmi neskoro zistili ze uz maju ist domov este ze sa na zajtra netreba nic ucit, a nebudu ucitelky skusat
+++spravil som skusku z histologie mam tyzden volna. budem jest, spat a cumiet do blba
+asi dnes pride mp3 player
+konecne mozem poriadne prevetrat notas
prisli cigosky z indie matikarka ma nechala na skuske pol hodinu sediet (som sa chcel podpisat a ist domov, ale asi som sa jej nepacil) potom som nastastie vypadol cestou zo skoly som zohnal káble jack-cinch
konecne sam doma / blizi sa zaciatok letneho semestra... / planoval som ist k zubarke, no rozhodol som sa odlozit to na zajtra tym padom mam len velmi slaby obed kedze som sa po ceste domov mal zastavit najest.. aspon som sa oholil a osprchoval a poriadne si vydrhol zuby
+ konecne mam bundu, po 2 hodinovom hladani som nasiel tu spravnu
+ konecne koniec skoly... dost muka bola...
+ zajtra len 5 hodin...
+ snad nebude pisomka/nebudu skusat...
- dost teplo je vonka ked ja kupim bundu, jak naschval ...
+ cez vykend mozno pojdem kupit mikinu...
-ráno pršalo a som myslel že bude zas celý den na velké.....
-na poslednej hodine nám capila písomku a nič som do kopy nevedel....
+krásne sa vyjasnilo aj slniečko začalo svietiť
+idem von
+ litika celkom vysla
+ v pohode den
- uz to vyzeralo ze fyzikarka bude zajtra chybat a ona pride
- pisomka z chemie zajtra
+ zajtra uz konecne pokoj od skoly
+ este tyzden a budu prazdniny a hned po nich lyziarsky
- len ci bude este sneh