mam 19 a zacinaju mi dost siviet vlasy. nie je to zlou zivotospravou, jedlom, stresom a pod? poradte. mam pocit ze v 30tke budem uplne sivy. ked som bol naposledy u kadernicky tak sa ma pytala ci nechcem farbu
zatial ich nie je vela ale isto to pri malom pocte neostane...
viem ze sive vlasy su normalka ale az pri vyssom veku nie?
karma darca- nie si si zkaredy, zarasteny, neoholeny ale este ti aj idu sediviet vlasy? nemam ta rad preco mam pocit ze moji darcovia su vecsinou ti isti ludia?
Retne napísal:Aj jedna spoluziacka sedivie, hmm nechces cislo?
//Sleduj TV shop nejake vytazky z pralesa urcite pomozu...
no daj cislo. zalozim klub nespravodlivo sedivy
myslis ze to pomoze? a ktore? tie vytazky z amazonky ci tie z afriky. ked ich je tolko vela. clovek sa v tom nevyzna...
No ak ta to tak velmi trapy, tak bez doktorkou, s tymi pripravkami z Tv to bol len joke, imho sa tu nikto nenajde kto by ti vedel dostatocne povedat ze co by ti urcite pomohlo... alebo aj do lekarne zajdi a tam sa spytaj...
A neber to zase tak tragicky, ja uz asi 6 rok mutujem, ako bola to vyhoda ked som prisiel ku doktorke ze som zachripnuty tak nieco predpis, ale tak minule som si bol vybavit papiere ohladom autoskoly a ona ze co to, tak teraz beham od krcneho k alergologicke ako o zavod.
mne tiez sediveju vlasy, bohuzial uz ale dobre 3 roky (onedlho mam 19)
surfoval som po webe cim to moze byt a jedine co som nasiel je to ze je to zrejme dedicne a ze s tym nic nespravim ani tonou vitaminov ani nicim podobnym.. vitaj v klube...
no jedine pinzetu a trpezlivu zensku.. inak neviem aj mne nabehlo vela sedivych a moja ma podobtrhavala a voala - ako za mlada
- mozno by pomohlo odstranit ludi kvoli ktorym sedivies.. za pokus to stoji, nie?
jj.. aj podľa mňa to bude genetika a žiaden liek nepomôže (okrem farby na vlasy). Mám o niečo viac rokov, ale moja "priateľka" už má zmapovaný každý jeden šedivý vlas na mojej hlave a pri každom novom sa vytešuje jak malé deco..
kachna napísal:mam 19 a zacinaju mi dost siviet vlasy. nie je to zlou zivotospravou, jedlom, stresom a pod? poradte. mam pocit ze v 30tke budem uplne sivy. ked som bol naposledy u kadernicky tak sa ma pytala ci nechcem farbu
zatial ich nie je vela ale isto to pri malom pocte neostane...
viem ze sive vlasy su normalka ale az pri vyssom veku nie?
Jednoduchy navod - pouzi sprchu, namoc si vlasy, na ruky si nanes za stamperlik samponu na vlasy a kruzivymi pohybmi sa pohybuj po hlave. Spina je dolu a vlasy prestanu byt "sedive"
mystique napísal:Jednoduchy navod - pouzi sprchu, namoc si vlasy, na ruky si nanes za stamperlik samponu na vlasy a kruzivymi pohybmi sa pohybuj po hlave. Spina je dolu a vlasy prestanu byt "sedive"
si moj hrdina
cize sme sa zhodli ze je to geneticky dane hej? a co faktor stres?
Iste ste poculi,ze pri max.hraniciach stresu(napr.strach),clovek moze osediviet naraz,za chvilu..
Mam kamosa,on bol v kuse utrapeny,ma tazky zivot a on bol celkom sedivy uz ked mal 22 rokov.Podla mna,urcite v jeho pripade zohral hlavnu ulohu stres..
Iste ste poculi,ze pri max.hraniciach stresu(napr.strach),clovek moze osediviet naraz,za chvilu..
Mam kamosa,on bol v kuse utrapeny,ma tazky zivot a on bol celkom sedivy uz ked mal 22 rokov.Podla mna,urcite v jeho pripade zohral hlavnu ulohu stres..
presne mas pravdu , kamarat spadol zo strechy a odvtedy mu zosediveli vlasy nie vsetky ale niektore , odvtedy nosi melir
Vraj pri veľkom strese a strachu môže človek ošedivieť rýchlo a naraz. Ale asi ti nepomôže nič, proti génom ti nepomôžu ani šampóniky, vodičky z pralesa, vytrhávať by som tiež nevytrhávala, jedine tá farba na vlasy to istí.
IMHO je to stresom. Aj ja som si po dlhšom psychicky náročnom obdobi našiel pár šedivých vlasov, a to mám 17. Ale zle obdobie prešlo a sním odišli aj šedivé vlasy... takže verím, že aj u teba je to spôsobené iba týmto...
lebo mám zase spolužiaka, čo má tých šedivých vlasov tiež zopár. A ten je teda buď non-stop v takom období, alebo to má proste geneticky dané a nič s tým nenarobí. tak dufaj, že ty niesi zrovna ten prípad.
ja mam pramienok sedivych vlasov vzadu na hlave, uz peknych par rokov... hovoria mi, ze to tam mam, ale nikdy som to sam nevidel no a je to vidiet len ked mam kratke vlasy, ked uz su dlhe, tak sa to dajako strati...
a stres - moze byt..
Stres je jedna vec ale ak to máš geneticky dané tak tomu asi nepomôžeš ani veľmi vyrovnaným spôosobom života... Spolužiak má tiež od 17 pár bielych vlasov na hlave a vravel že jeho otec tiež mal šediny skoro a potom mu vlasy pre zmenu vypadali tak sa chalan boji