co ja viem ghana kamerun bude tazky zapas a nedaval by som jednicku obe celky su dobre a dal by som na polcas X a nieco mi hovori ze dalej pojde kamerun , ale drzim palceSagittarius napísal:Ondr3j: 4 z tých zápasov v ázijskej kvalifikácii by ma v živote nenapadli dať...a už vôbec nie na tie mužstvá...
Môj tiket:
T - Detroit - Los Angeles 1
Sao Paolo - Sao Caetano 1
TAU Ceramica - Unicaja Malaga 1
Siena - Pesaro 1
A - Nashville - Tampa Bay 1
B - Fínsko - Česko 1
C - Pobrežie Slonoviny - Egypt 1
D - Ghana - Kamerun 1
dvojice a trojice
Stavkovanie
-
Sagittarius
Guru
jj viem ze hraju doma a prave preto si myslim ze to budu mat na jednej strane lahsie ze ich budu povzbudzovat a na drhej strane tazsie lebo nebudu chciet sklamat domacich , videl som hrat aj ghanu aj kamerun , obaja hrali pekne a dobre , ale priklonim s aku kamerunu , neviem akosi to v kosti citimSagittarius napísal:kubodinho: Ale pre Ghanu hovorí zase výhoda domáceho ihriska...ale zase Kamerun posledné roky nedosahuje to na čo by mohol mať (na MS 2002, kval. na MS 2006, APN 2006)...ale tak to bolo s Ghanou ešte pred nedávnom...takže je to naozaj ťažký zápas, ale podľa skôr pre Ghanu...
neviem preco davam zapasy ktory by nikto iny nedal
vidim proste kurz aky je, napr 1.25 - 6.12 a dam 1 ze vyhra (proste podla kurzu) a tolko ich davam preto aby bola ako taka vyhra a som mozno trosicka megaloman
:D
a tiez verim camerunu ze vyhra a pre istotu som ju oddelil od zvysku tiketu
podal som tento tiket na sobotu, moze byt? alebo zas som vedla ako ta jedla
:D
https://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-t ... 30e0575435
a tiez verim camerunu ze vyhra a pre istotu som ju oddelil od zvysku tiketu
podal som tento tiket na sobotu, moze byt? alebo zas som vedla ako ta jedla
https://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-t ... 30e0575435
-
Sagittarius
Guru
Ondr3j: Musím sa opraviť 3 zápasy: Irak - Čína - Irak je síce majster Ázie, ale inak toho veľa nedosiahol, pokiaľ Čína je najľudnatejšia krajina Zeme a s futbalom napreduje...Jordánsko - KĽDR - KĽDR je jasne lepšia, o jordánskom futbale som v živote nepočul...Omán - Bahrajn - Bahrajn je účastníkom baráže o MS 2006. Tak toto je len s využitím histórii a nie momentálnej formy, čo však pri reprezentačných tímoch veľmi nezaváži. Ja tiež dosť často tipujem podľa kurzu, ale väčšinou dávam na tie veci, ktoré poznám...
podla kurzu som tipoval naposledy asi pred 1a pol rokom ked som vsetko prehraval normalnejsie je si pozret www.liga.cz a vybrat si zapasy aj podal statistik trochu sice to trva ale neni to az taka loteria..to je moja rada mala..
-
Sagittarius
Guru
Ja by som odporučil pre tých, čo sa im nechce veľmi prplať v štatistikách odporučím stránku, ktorá sa zaoberá výsledkovými predikciami: www.prosoccer.gr (futbal, hokej, tenis, basketbal).
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ONdr3j: no už keď sme pri tej anglickej lige, tak keď ju ideš tipovať, tak odporúčam prečítať si aj almanach stávkara na ifortuna.sk
. vychádza vždy 2 - 3 dni pred kolom ... niekedy sú tam dobré tipy, inokedy sa výsledky ani z ďaleko nezhodujú
. ale za prečítanie nič nedáš 
no tak toto je fakt kktina myslim tu prilohu inak dalsie zapasy podla mna na 75%Reli.C napísal:ONdr3j: no už keď sme pri tej anglickej lige, tak keď ju ideš tipovať, tak odporúčam prečítať si aj almanach stávkara na ifortuna.sk. vychádza vždy 2 - 3 dni pred kolom ... niekedy sú tam dobré tipy, inokedy sa výsledky ani z ďaleko nezhodujú
. ale za prečítanie nič nedáš
btw inak ak mam ucet vo fortune a v profile mam to hlavne cislo tak ked si dam vysledok tiketu aby mi prisiel sms tak to pride na ten hlavny?
zapamataj si ze tutovky neexistujubart1234 napísal:Moj typ na sobotu...skoro vsetky su tutovky ale potesi ked vyjde...
2215 Lyon - Sochaux 1
2214 Bordeaux - Metz 1
2216 Monaco - Lille 1X
2291 Club Bruggy - KV Mechelen 1
2292 St.Liege - Roeselare 1
2475 AS Roma - Reggina 1
2573 Sporting L. - Maritimo 1
2168 Vfl Wolfsburg - Duisburg 1
-
Sagittarius
Guru