Problem s napalovackou LG

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem s napalovackou LG

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Zdravim, mam taky mensi problem s mojou napalkou presne sa jedna o LG GSA-4165B.Asi pred mesiacom mi zacala spominana napalovacka robit to, ze mi pocas naplaovania sekne, jednoducho sa zastavi na urcitych percentach, vzdy inych a uz sa nepohne.Toto nerobi ale vzdy, len ja neviem raz za cas vzdy inokedy a vzdy za inych podmienok.Musim ukoncit napalovaciu ulohu aby som vobec bud hardwareovo alebo softwareovo vybral medium.Skusal som update firmware napalovacky,preinstalovat Nera 6ku.Nainstaloval som XPburner.

Mate nejaky napad ako to riesit, myslim okrem kupy novej napalky.To samozrejme napadlo aj mna :D.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ešte ma napadá skúsiť prečistiť optiku (buď čistiacim DVD alebo manuálne rozobraním mechaniky). Ale obávam sa, že tu už asi nič nepomôže, mechanika asi pomaly odchádza do večných mechanikovských lovíšť a neostane Ti nič, len kúpiť novú (resp. ak je záruka, tak reklamovať). Veď nové sú už za 900sk.. (asi aj lacnejšie akoby si mal kupovať čistiace DVD.. keď som pred pár rokmi kupoval, som bol zhrozený cenou).. :)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

jj asi to budem musiet aj tak urobit, len ma mrzi, ze budem musiet kupovat druhu, bo to budem musiet kupovat IDEckovu a pravdepodobne budem za pol roka upgradeovat PC, resp. kupovat nove, kde mechanika bude urcite riesena cez SATA, chapes zbytocne vyhodenych 900 SK. Ale zase bez toho sa nezaobidem :( .
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No neviem, ale asi každá nová súčasná doska má zatiaľ stále zabudovaný minimálne jeden IDE radič, takže ATA mechanika by Ti mala fungovať aj na novej doske (otázne je, čo bude do pol roka).. :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

a sata napalovacky mozu obcas robit problemy hlavne pri instalacii windows a tak a este sa moze bit mechanika z diskom na sata porte nepytaj sa ma preco to mi povedal isteho casu ucitel no neviem ci je to pravda nekomentujem tento nazor len ti ho sprostretkuvam a tebe moze byt v novom pc jedno na com mechanika bude aj ja mam novy pc a mam napalovacku na ata porte pricom disk je sata2 kludne si kup ata a nemas problem
Napísať odpoveď